PROMO: SE ÎNTOARCE CRIN ÎN ARENĂ? Ora 22.00, "Jocuri de Putere" Crin Antonescu fata in fata cu Rares Bogdan si Ion Cristoiu

PROMO: SE ÎNTOARCE CRIN ÎN ARENĂ? Ora 22.00,
Retragerea sa ramane invaluita in mister. Numarul liberalilor care il vor din nou in fruntea partidului creste cu fiecare zi, dar s-au intetit si criticile. In aceasta seara, de la ora 22.00, Crin Antonescu vine la Jocuri de Putere si limpezeste totul.

De la plecarea sa si acuzatiile care mai de care mai halucinante lansate inspre el, functia negociata pentru sotia sa si semnele de intrebare din jurul actiunilor lui Klaus Iohannis fostul presedinte al PNL va da raspunsurile asteptate diseara. Va deveni primarul Sibiului presedinte al PNL? Ce surprize pot aparea la Congres? Se va mai realiza "marea unificare" intre PNL si PDL? Dar cu ce nume? Revine Crin in fruntea PNL? Dar al Dreptei? Si marea intrebare, cine va fi candidatul PNL pentru Cotroceni?

Iar de la ora 23.15, Ion Cristoiu si Rares Bogdan isi pun intrebari si analizeaza ultimele zile ale Romaniei incendiate de triburi la "Analiza Saptamanii". Afla cine va castiga razboiul "Mondial" de la Bucuresti si spune-ti parerea intrand in legatura telefonica cu Rares Bogdan si Ion Cristoiu numai la "Jocuri de Putere" EXCLUSIV la RealitateaTv.

 

Comenteaza