PROMO - SURPRIZE URIAŞE ÎN SONDAJELE DE OPINIE, ora 21, Jocuri de Putere cu Rareş Bogdan

PROMO - SURPRIZE URIAŞE ÎN SONDAJELE DE OPINIE, ora 21, Jocuri de Putere cu Rareş Bogdan

Astă-seară la "Jocuri de Putere":

SURPRIZE URIAŞE ÎN SONDAJELE DE OPINIE // CUM S-A RETROCEDAT ROMÂNIA BUCATĂ CU BUCATĂ, 3 MLD. EURO LA CLIENŢII POLITICI // CNADNR: NEAGA, DEMIS. CINE PLĂTEŞTE AUTOSTRADA SURPATĂ, PONTA sau NOI? - ora 21.00

NOI DEZVĂLUIRI DIN RADIOUL PUBLIC - ora 23.00

În această seară, de la ora 21.00, Rareş Bogdan şi invitaţii săi îţi arată surprizele uriaşe din sondajele de opinie care provoacă frisoane actorilor actualului sistem politic. Ce-şi doresc românii? Cum ar rezolva ei criza morală profundă şi reforma partidelor?

De asemenea, vei descoperi caracatiţa care a falsificat acte din dosarele ANRP pentru a plăti clientelei politice 3 miliarde de euro din banii tăi. Cine va opri samsarii care au furat România bucată cu bucată şi cum se poate repara încă o nedreptate istorică? CUM POT FI RECUPERAŢI BANII?

NU RATA "Efectul Neaga" asupra infrastructurii din România! Va exista un efect şi în Justiţie? Va plăti şi Victor Ponta pentru autostrada electorală după demiterea şefului CNADNR, sau se vor scobi prin buzunarele şi-aşa subţiri tot românii, ca să achite factura de peste 100 de milioane de euro? CINE VA FI ARESTAT PENTRU AUTOSTRADA SURPATĂ? LA CINE A AJUNS ANCHETA DNA?

Iar de la ora 23.00 la 00.30 continuă dezvăluirile din radioul public. Vei descoperi cum a fost confiscat, în folosul cui şi cum s-au făcut bani într-o feudă susţinută din impozitele românilor de bună credinţă!

Totul astă-seară la "Jocuri de Putere", de la Rareş Bogdan şi invitaţii săi, pe Realitatea TV şi Realitatea FM!

 

Comenteaza