PROMO Timpul ADEVARULUI, cu Mihai Razvan UNGUREANU-ora 21.0O si Analiza FINALA cu Ion Cristoiu, "Jocuri de Putere"

PROMO Timpul ADEVARULUI, cu Mihai Razvan UNGUREANU-ora 21.0O si Analiza FINALA cu Ion Cristoiu,
In mai putin de 48 de ore, romanii vor aprinde urnele de vot pentru Marea Confruntare. Europarlamentarele vor aseza candidatii pentru Cotroceni la start, iar in final nu poate castiga decat unul.

In aceasta seara, de la ora 21.00, Mihai Razvan Ungureanu se intoarce la "Jocurile de Putere" ale lui Rares Bogdan si iti spune de ce nu mai este preferatul lui Traian Basescu. Ce s-a intamplat cu "ucenicul vrajitor" dupa ce a fost dat jos guvernul sau si ce va pati Romania daca Victor Ponta ajunge la Cotroceni? Ce arata acum aritmetica electorala, victoria dreptei sau victoria stangii? Cum poate fi impiedicata refacerea partidului-stat? Vor reusi MRU, Blaga, Antonescu, Udrea si Pavelescu sa negocieze viitorul Romaniei fara sa tina cont de orgoliile personale?

Ce implicatii are pentru tara noastra noul razboi rece si de ce a crescut rolul serviciilor de informatii mai mult decat oricand? A neglijat voit Obama frontiera estica a NATO sau a subestimat dorinta rusilor de a razbuna faramitarea URSS?

Iar de la ora 22.00, la Analiza Finala a Campaniei pentru Europarlamentare, afla de la Ion Cristoiu ce-i paste pe romani dupa finalul anului, si cum va arata o tara condusa de Victor Ponta, Liviu Dragnea, Valeriu Zgonea si Ilie Sarbu si daca vor reusi partidele de dreapta sa faca ceea ce nu a reusit USL, adica "dreptate pana la capat"?

Numai la "Jocuri de Putere", la Realitatea TV, cu Rares Bogdan de la 21.00 la 23.00

 

Comenteaza