Propunerile PNL pentru alegeri. Când vor avea loc localele și parlamentarele

Propunerile PNL pentru alegeri. Când vor avea loc localele și parlamentarele

Liberalii, reuniţi în şedinţa Biroului Politic Naţional, desfăşurată în sistem de videoconferinţă, au adus în discuție și calendarul alegerilor locale și parlamentare, care ar urma să aibă loc până la sfârșitul acestui an.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Potrivit unor surse din partid, în ședinţa Biroului Politic Naţional s-ar fi discutat ca alegerile locale să se desfăşoare la sfârşitul lunii septembrie, începutul lunii octombrie, dar că acest lucru depinde de modul în care evoluează epidemia de coronavirus.

Conform surselor Digi24, Ludovic Orban ar fi spus că aşteaptă decizia CCR cu privire la ordonanţa modificată în Camera Deputaţilor prin care s-a stabilit că data alegerilor pentru autorităţile administraţiei publice locale din anul 2020 se decide de către Parlament, prin lege organică, cu cel puţin 75 de zile înaintea votului. În prezent, legislaţia prevede că Guvernul stabileşte data alegerilor.

Preşedintele PNL ar mai fi spus că alegerile parlamentare ar putea avea loc la termen, în 6 decembrie, tot în funcţie de situaţia de la acel moment.


 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza