Protest în ploaie. "Integritate, nu imunitate". Sute de clujeni nu au ŞOVĂIT să critice guvernul FOTO

Protest în ploaie.
Sute de clujeni au protestat vineri seara, în ploaie, împotriva deciziei Senatului, de a-l scăpa de la arest pe senatorul Dan Şova.

La Cluj, la ora 18 erau doar aproximativ 100 de persoane, dar numărul lor a crescut de la minut la minut, în ciuda ploii. La 18.30 se adunaseră 300 de suflete. Oamenii au venit pregătiţi cu steaguri, bannere şi pancarde, conţinând mesaje dure sau ironice la adresa fostului ministru delegat pentru Mari Lucrări Publice. "Chiar şi miruiţi, tot o să plătiţi", "Ne vedem la DNA", "Iohannis, trezirea", "Integritate, nu imunitate", "Eu nu ŞOVĂiesc", "Moliceanu, demisia", "Parlament penal, marş la tribunal", "PSD=Mafia". Un banner mare avea inscripţionat mesajul "Jos Ponta, jos comunismul". Cine a împărţit şi fluturaşi, pe care se putea citi "Ponta Ş-O VA lua".

În jurul orei 18:40, protestarii clujeni au plecat în marş prin centrul oraşului, scandând "Jos Ponta", "Afară cu Ponta din ţară". Protestul s-a încheiat puţin după ora 19.

Proteste similare au fost programate vineri la Bacău, Braşov, Constanţa, Iaşi, Oradea, Sibiu, Timişoara şi Târgu-Mureş, iar la Bucureşti mitinguri s-au desfăşurat atât joi, cât şi vineri seara.

 

Comenteaza