PSD acuză Guvernul PNL că a împrumutat 80 de miliarde, însă doar 3 s-au dus în gestionarea crizei COVID-19

PSD acuză Guvernul PNL că a împrumutat 80 de miliarde, însă doar 3 s-au dus în gestionarea crizei COVID-19
| Foto: Mediafax - Andreea Alexandru

PSD face acuzaţii la adresa Guvernului Orban că s-a împrumutat cu 80 de miliarde, şi doar 3 miliarde s-ar fi folosit pentru gestionarea crizei COVID-19. Social-democraţii transmit că Guvernul minte că nu sunt bani pentru alocaţii şi pensii, fiindcă banii se duc, de fapt, către membrii PNL. Ba chiar, îi acuză că au vrut să facă bani „pe seama copiilor”, prin licitaţia pentru măşti.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

„Cîţu împrumută 80 de miliarde, dar niciun leu nu ajunge la români: nici pensii, nici alocaţii, nici sprijin real pentru producătorii şi firmele româneşti! Doar contracte pentru firmele liberalilor! Guvernul îi minte cu neruşinare pe români că nu sunt bani pentru mărirea pensiilor şi a alocaţiilor, dar faptele arată contrariul”, transmite PSD, printr-un comunicat, conform Mediafax.
 
PSD îl critică pe ministrul de Finanţe, Florin Cîţu, că a cheltuit doar 3 miliarde pentru a susţine ţara în criza COVID, dar a împrumutat 80 de miliarde.
 
„Nu vor să spună ţării unde s-au dus banii, fiindcă adevăraţii destinatari sunt membrii şi apropiaţii PNL, nu românii obişnuiţi”, spun ei.
 
Social-democraţii acuză că liberalii „au vrut să facă bani şi pe seama copiilor”, prin licitaţia pentru măşti de protecţie la Ministerul Educaţiei. 
 
„Liberalul Dan Vîlceanu a dat un tun de câteva milioane de euro la Complexul Energetic Oltenia, cu un contract executat, clasic, prin firma mamei sale. Umbra ministrului Bode, înscăunat la Compania de Aeroporturi, a făcut cadou 4 milioane de euro unei firme de casă pentru servicii pe care le executa, până atunci, chiar aeroportul. Pentru români, liberalii spun că nu sunt bani, dar pentru aleşii PNL curg contractele. Opriţi furăciunea, ajutaţi naţiunea!”, mai spune PSD.
 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza