PSD Cluj a decis! Cine se bate cu Emil Boc la Cluj-Napoca și cine candidează la cele mai importante primării din județ

PSD Cluj a decis! Cine se bate cu Emil Boc la Cluj-Napoca și cine candidează la cele mai importante primării din județ
| Foto: evz.ro

Comitetul Executiv al PSD Cluj și-a definitivat lista candidaților în cele mai importante localități din județ pentru alegerile locale din 27 septembrie.

Așa cum a anunțat ZIUA de CLUJ în decursul zilei de luni, pentru fotoliul de primar al municipiului Cluj-Napoca va candida fostul inspector școlar general, Valentin Cuibus.

În prezent, acesta deține funcția de consilier județean din partea PSD. Profesor de fizică, Valentin Cuibus a ocupat în ultimii 8 ani poziția de șef al Inspectoratului Școlar Județean Cluj.

Pentru postul de președinte al Consiliului Județean Cluj va candida chiar președintele interimar al PSD Cluj, fostul senator Alexandru Cordoș. Acesata este cadru didactic universitar și a fost ales în mai multe funcții pe listele PSD în trecut, precum cea de consilier local în municipiu (2004-2008) și senator de Cluj (2008-2016).

„Mă bucur că am reușit să finalizăm lista candidaților noștri, în ciuda hărțuielilor la care mulți dintre ei au fost supuși, în special în localitățile din afara reședinței de județ. Presiunile făcute de PNL pentru a racola oameni sunt fără precedent și reprezintă un moment trist pentru democrația românească.

Am trecut însă peste toate aceste dificultăți și avem acum o echipă puternică pe care o vom prezenta clujenilor, capabilă să câștige în fața acestor adversari imorali și să arate cetățenilor că se poate face politică onestă la Cluj", a declarat prin intermediul unui comunicat de presă, liderul PSD Cluj, Alexandru Cordoș.

Candidații pentru cele mai importante localități din județ sunt:

• Turda: Răzvan Ciortea

• Dej: Vasile Sălătioan

• Gherla: Ioan Neselean

• Câmpia Turzii: Gheorghe Rece

• Huedin: Sabin Demea

Potrivit aceluiași comunicat de presă, în cursul zilei de marți, PSD Cluj va anunța lista completă a candidaților la funcția de primar pentru toate comunele de județ, precum și cei de pe listele de consilieri locali și consilieri județeni.

Comenteaza