PSD Cluj: Introducerea apei și a canalizării în localitățile clujene, abandonată de Alin Tișe și Consiliul Județean Cluj

PSD Cluj: Introducerea apei și a canalizării în localitățile clujene, abandonată de Alin Tișe și Consiliul Județean Cluj
Mai multe comunități din județul Cluj au în ajunul Marii Uniri, problemele de la 1918, lipsa canalizării și a apei afectându-le grav viața de zi cu zi și perspectivele economice, se afirmă într-un comunicat de presă al PSD Cluj:

Zeci de comune clujene sunt cuprinse în „Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de apă și apă uzată din județele Cluj și Sălaj", proiect care este în responsabilitatea Companiei de Apă „Someș" S.A și a Consiliului Județean Cluj, proiect care pentru moment este abandonat de Executivul Consiliului Județean!

Respectivele comune nu au nici o posibilitate de introducere a apei curente și a canalizării cât timp sunt cuprinse în respectivul proiect, care în acest moment este blocat.
„Alin Tișe și PNL Cluj au promis în campania electorală îmbunătățirea vieții clujenilor, însă există localități din Cluj în care se trăiește la nivelul secolului al XIX-lea pentru că apa și canalizarea lipsesc cu desăvârșire.

Lipsa unui răspuns ferm din partea domnului Alin Tișe în această problemă gravă, confirmă încă o dată incompetența consilierilor județeni liberali și a Executivului Consiliului Județean Cluj.

De asemenea, îmi exprim speranța că această nereușită administrativă este doar o stângăcie, nu vreo strategie turistică medievală marca Alin Tișe și PNL Cluj" a declarat Horia Nasra, președintele PSD Cluj.

Comenteaza