PSD îi cere demisia lui Vlad Voiculescu: „România nu are nevoie de un mincinos şi un dezertor incapabil”

PSD îi cere demisia lui Vlad Voiculescu: „România nu are nevoie de un mincinos şi un dezertor incapabil”
| Foto: adevarul.ro

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, trebuie să demisioneze deoarece subminează campania de vaccinare, susţin reprezentanţii PSD.

„Cerem demisia ministrului USR-Plus al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, care se dovedeşte un veritabil subminator al campaniei de vaccinare, pe care o decredibilizează prin minciuni penibile, precum cea că Japonia, spre deosebire de România, n-ar avea acces la vaccin şi de aceea, vezi Doamne, nu-şi vaccinează populaţia. În realitate, mai multe ţări dezvoltate între care Japonia, Taiwan, Noua Zeelandă, Australia, Coreea de Sud, au amânat deliberat vaccinarea populaţiei pentru a aştepta noi rezultate ale testelor clinice şi pentru a vedea ce se întâmplă în ţările care îşi vaccinează deja cetăţenii”, scrie în mesajul PSD, potrivit mediafax.

În plus, reprezentanţii opoziţiei sunt nemulţumiţi de faptul că ministrul Voiculescu a fost absent în prima luna a mandatului său.

„De altfel, a fugit de răspundere încă din prima zi, a refuzat timp de o lună să apară la evenimentele legate de campania de vaccinare si să dea declaraţii, a intrat în conflict cu primarii şi a întârziat astfel constituirea centrelor de vaccinare şi a ignorat problemele legate de funcţionarea platformei online. Prin urmare, PSD cere demisia ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu. În această perioadă de criză de sănătate profundă România are nevoie de un ministru al Sănătăţii responsabil, capabil să ia decizii care rezolvă problemele, nu de un mincinos şi-un dezertor incapabil”, mai cere PSD.

Guvernul Cîţu a anunţat că până sfârşitul lunii septembrie 10,4 milioane de români vor fi vaccinaţi. Social democraţii vor cere şi demisia Guvernului dacă obiectivul nu va fi îndeplinit.

Comenteaza