PSD-iștii ies la atac. Grindeanu solicită fără Costel Alexe, ex-ministru, „într-o funcţie publică”

PSD-iștii ies la atac. Grindeanu solicită fără Costel Alexe, ex-ministru, „într-o funcţie publică”
| Foto: stirileprotv.ro

Sorin Grindeau, prim-vicepreşedintele PSD, a reacţionat la scurt timp după solicitarea DNA.

Sorin Grindeanu are trei solicitări politice şi constituţionale, după cererea DNA de începere a urmăririi penale a lui Costel Alexe.

Conform DNA, Costel Alexe - PNL a luat şpagă în timp ce era ministru, când lumea era ţinută în case. Sunt trei lucruri care trebuie făcute urgent:

1. Orban să îi ceară lui Alexe să demisioneze din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi;

2. Iohannis să încuviinţeze cu celeritate cererea DNA de începere a urmăririi penale;

3. USR+ să iasă public si să explice cum partidul “fără penali în funcţii publice” s-a asociat la guvernare cu o formaţiune coruptă ca PNL?!”, a scris Grindeanu pe Facebook, potrivit Mediafax.

Grindeanu reia acuzaţia PSD la adresa guvernului PNL, atacat în pandemie de adversarul politic că a folosit discreţionar banii publici.

„Să pui ministru un panglicar care cere mită în tone de tablă arată că PNL-ul lui Orban a devenit adevăratul Om de Tinichea din politica românească! Nu este un partid, ci o gaşcă penală care – la adăpostul pandemiei – a devalizat bugetul României!”, concluzionează Grindeanu.

DNA a cerut, luni, să fie începută urmărirea penală faţă de un fost ministru, cercetat pentru luare de mită şi instigare la delapidare.

Potrivit unor surse judiciare, este vorba de Costel Alexe, fostul ministru al Mediului, în prezent preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza