PSD se mândreşte că este "a doua forță politică Clujului". A câştigat 11 primării de comune din 64

PSD se mândreşte că este "a doua forță politică Clujului". A câştigat 11 primării de comune din 64
sigla psd

Deşi a făcut un scor mic pe judeţ faţă de partidul câştigător PNL, PSD se mândreşte că este "a doua forță politică Clujului". A câştigat 11 primării de comune din 64. 

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

"Rezultatele oficiale ale alegerilor locale de până la această oră ilustrează că suntem a doua forță politică a județului Cluj. Am câștigat 11 primării de comune: Apahida, Beliș, Bobâlna, Cășeiu, Chinteni, Frata, Jucu, Mănăstireni, Râșca, Valea Ierii, Viișoara. Votul alegătorilor ne obligă la îmbunătățirea activității desfășurate, la o și mai bună adaptare a proiectelor de dezvoltare locală propuse, pentru a acoperi cu soluții sustenabile gama largă de nevoi și obiective ale clujenilor. După cum am afirmat de numeroase ori pe parcursul campaniei electorale, procesul de reconstrucție a început la PSD. Rezultatele înregistrate la nivel de județ ne arată că suntem singura alternativă concretă a stângii, validată de cetățeni! PSD este pe drumul cel bun și vom începe să recâștigăm încrederea electoratului! Oamenii în primul rând!", transmite conducerea PSD Cluj. 

PSD a înregistrat 13,34% din voturi pentru Consiliul Judeţean (PNL - 46.53%) şi 12,23% pentru funcţia de preşedinte a Consiliului Judeţean Cluj (PNL - 50.44%)

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza