PSD se teme de turnuri

PSD se teme de turnuri
Noul instrument folosit de PSD în lupta electorală cu administraţia liberală a Clujului este blocul-turn aflat în construcţie la intrarea în municipiu dinspre Floreşti.

Principalul reproş adus construcţiei este că, odartă finalizată şi populată va bloca pur şi simplu intrarea în oraş, în special la orele dimineţii, datorită suplimentului de autoturisme care vor încerca să pătrundă pe Calea Floreşti. „Acest mastodont cu 25 de etaje e un proiect extrem de periculos, care va bloca intrarea în Cluj-Napoca. Poate că îndeplineşte toate condiţiile de legalitate, dar nu şi pe cele de oportunitate. Acest bloc va aduce un supliment de aproximativ 250 de maşini, care vor crea mari probleme de mobilitate, de fluidizare a traficului", a spus consilierul local Gabriel Oniga, aflat în cursă pentru un nou mandat.

Al candidat de pe lista PSD pentru consiliul local, Gabriela Ciot, acuză administratorii municipiului că au aprobat construcţia blocului-turn fără a face, în prealabil, un studiu de oportunitate. „Acesta este un exemplu de lipsă de viziune, exemplu de cum nu trebuie să arate un oraş european. Întreb conducerea liberală a primăriei, în frunte cu Emil Boc, experţii Universităţii Tehnice au avut vreun cuvânt de spus asupra oportunităţii acestei construcţii?", a comentat Ciot.

Social-democraţii şi-au manifestat şi temerea că blocul-turn ar putea avea un final prematur, devenind un al treilea „cadavru" din beton aflat zonă, după ruinele fostului spital de urgenţă de la Colina şi cele ale fostului proiect Tower de lângă piaţa Flora.

 

Comenteaza