Putin ar urma să se opereze de cancer. Cine ar prelua puterea în lipsa lui

Putin ar urma să se opereze de cancer. Cine ar prelua puterea în lipsa lui
| Foto: Getty Images

Vladimir Putin ar urma să fie operat de cancer după data de 9 mai, Ziua Victoriei, timp în care controlul Rusiei ar putea preluată de altcineva.

Vladimir Putin ar putea fi nevoit să predea conducerea țării în mâinile altcuiva o perioadă, timp în care, conform unei surse de la Kremlin, ar urma să fie operat de cancer, scrie Daily Mail. Președintele Rusiei ar urma să se opereze după data de 9 mai, Ziua Victoriei, sărbătoare importantă pentru ruși care aniversează biruința țării în cel de-al Doilea Război Mondial.

Se pare că dictatorul rus îi va ceda puterea șefului Consiliului de Securitate și fost șef al FSB, Nikolai Patrushev. Patrushev, în vârstă de 70 de ani, este văzut ca un arhitect cheie al strategiei de război de până acum - și omul care l-a convins pe Putin că Kievul este inundat de neonazişti.


Afirmațiile extraordinare au apărut pe popularul canal Telegram General SVR, care spune că sursa sa este o figură bine plasată în Kremlin.

Vladimir Putin ar urma să cedeze putere lui Nikolai Patrușev, cel care este secretarul Consiliului rus de Securitate și fost șef al FSB. Petrușev are 70 de ani și ar fi fost omul care l-a convins pe Putin că neonaziștii au pătruns în aparatul de stat de la Kiev.

Informația a apărut pe canalul Telegram a General SVR, care afirmă că sursa sa este o persoană bine plasată la Kremlin.

Conform General SVR, operația fusese programată pentru a doua jumătate a lunii aprilie, dar a fost amânată.

„Lui Putin i s-a recomandat să fie supus unei intervenții chirurgicale, data a fost discutată și convenită”, a precizat presa. „Nu pare să existe o urgență deosebită, dar nici nu ar putea fi amânată”.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza