Video Radu Moisin: „Nu cred că un om responsabil și-ar dori o graniță cu Rusia”

Radu Moisin: „Nu cred că un om responsabil și-ar dori o graniță cu Rusia”
| Foto: Facebook.com/RaduMarinMoisin

Deputatul liberal Radu Moisin susține că rezistența Ucrainei în fața invadatorilor ruși este de bun augur și pentru România, deoarece o posibilă graniță cu Rusia ar fi foarte periculoasă.

Parlamentarul clujean a vorbit, la ZIUA LIVE, (VIDEO la finalul articolului) despre subiectul care stă pe buzele tuturor în ultima lună, anume războiul din țara vecină.

„Noi, cei din Europa, ne dorim ca acest conflict să se termine cât mai repede, în principal din motive umanitare. În al doilea rând, ca ucrainenii să nu mai fie nevoiți să fugă din țară. În al treilea rând, din punctul de vedere al consecințelor directe și indirecte asupra economiilor din UE, mai ales cele de graniță, așa cum este și România, care are aproximativ 600 de km de graniță cu Ucraina.

Din fericire spun cu Ucraina. Este bine că rezistă această țară, pentru că nu cred că un om responsabil și-ar dori o graniță cu Rusia, chiar dacă este mică, chiar dacă ar fi doar la gurile Dunării, ar fi extrem de periculos pentru România. Ar fi un semnal prost dat investitorilor străini și chiar ar putea exista posibilitatea relocării unor afaceri”, a declarat, la ZIUA LIVE, Radu Moisin.

Deputaul PNL Cluj speră ca, la finalul acestui conflict, Ucraina să rămâna „independentă”, „suverană” și „să nu avem altă vecină dintr-odată”.

Moisin a mai spus că România a fost solidară cu deciziile Uniunii Europene și ale NATO în această perioadă, iar românii au arătat că sunt foarte omenoși cu cei aflați în suferință, mobilizarea societății civile, în special, fiind exemplară.

Comenteaza