Video Radu Molnar, deputat USR PLUS de Cluj: „Noi vom vota orice moțiune de cenzură împotriva premierului Cîțu”

Radu Molnar, deputat USR PLUS de Cluj: „Noi vom vota orice moțiune de cenzură împotriva premierului Cîțu”
| Foto: Facebook.com/radu.molnar

Parlamentarul clujean susține că poziția USR-PLUS este aceea că trebuie să revină la guvernare, dar acest lucru nu este posibil cât timp Florin Cîțu este prim-ministru.

Radu Molnar a vorbit la ZIUA LIVE (VIDEO la finalul articolului) despre viitorul coaliției de guvernare, de alegerile interne din USR PLUS, dar și de moțiunea de cenzură depusă de PSD care va fi votată marți.

„Din punctul nostru de vedere, poziția USR PLUS este exact aceeași care a fost în ultimele săptămâni: trebuie să revenim la guvernare, dar din păcate acest lucru nu este posibil cât timp Florin Cîțu este premier”, a declarat, la ZIUA LIVE, deputatul de Cluj.

Amintim că, Dacian Cioloș a câștigat primul tur al alegerilor interne din USR PLUS în fața lui Dan Barna, iar viitorul președinte al formațiunii politice va fi ales la sfârșitul acestei săptămâni.

 „Acum suntem în mijlocul celui de-al doilea tur de scrutin pentru alegerea președintelui. El se va încheia vineri seara. Cred că a fost o imagine foarte clară a civilizației din USR PLUS, mai ales că am văzut două competiții în paralel, a noastră și cea din PNL.

Cred că toată lumea a văzut o diferență de organizare. Un lucru este clar, această competiție nu a afectat relațiile externe ale USR PLUS și oricine ar fi câștigătorul nu va interveni o schimbare majoră de direcție în viitorul mediu și apropiat.

Este pentru prima dată când un partid folosește votul online la acest nivel pe care îl folosim noi acum. Avem peste 30.000 de membri care votează online, bineînțeles că au fost și unele probleme”, a explicat Molnar.

Deputatul de Cluj este de părere că s-a văzut cum în ultima perioadă s-a recreat USL-ul, cum PSD alături de PNL au făcut tot posibilul pentru a opri moțiunea de cenzură a USR PLUS. „Referitor la moțiunea PSD, chiar nu cred că este relevant ce scrie în acel text, având în vedere că ei au fost și sunt aliați cu PNL. Comitetul politic al USR PLUS a decis foarte clar: parlamentarii vor vota orice moțiune de cenzură împotriva lui Cîțu”, a mai spus Radu Molnar.

Comenteaza