Foto Răfuială PNL - PSD la Cluj, pe final de campanie! Replici savuroase între un deputat și primarul din Chinteni

Răfuială PNL - PSD la Cluj, pe final de campanie! Replici savuroase între un deputat  și primarul din Chinteni

Campania electorală pentru europarlamentare este pe final, însă rezultatele vor fi punctul de plecare a partidelor pentru alegerile locale și cele parlamentare din 2020. PNL și PSD sunt formațiunile politice preferate de români, iar într-o comună din Cluj s-a iscat un mic scandal. 

"Astăzi am fost în comuna Chinteni, administrată de PSD. Am întâlnit oameni primitori și drumuri neasfaltate. Nu poți să nu faci paralele între administrațiile liberale și administrația PSD, când diferențele sunt atât de mari. În Chinteni ai senzația că te-ai întors în timp. Adevărul crud este că locuitorii au înaintat în vârstă, dar localitatea a rămas neschimbată de 20 de ani.  Nu poți accepta scuze sau explicații când comuna Chinteni are de 19 ani același primar PSD, iar PSD-ul este la guvernare din 2012. Însă pe ulițele comunei se simte vântul schimbării. În 26 mai se face primul pas. Totul începe cu un vot", a scris  deputatul PNL de Cluj, Sorin Moldovan, pe Facebook. 

Vizibil deranjată de postarea deputatului PNL, primarul PSD din Chiteni, Lucia Suciu, a venit cu o replică. Tot pe rețeaua de socializare: "Domnule deputat, 0 REALIZĂRI, Ne bucurăm că v-aţi amintit că, în judeţul Cluj, există şi comuna Chinteni, după trei ani de mandat ca deputat. Noi dorim să fim sinceri, spre deosebire de colegii dumneavoastră, care au avut neinspiraţia să vă ducă pe un drum judeţean plin de gropi şi neasfaltat, făcându-vă să credeţi că este o nerealizare a noastră, în timp ce, de fapt, este un eşec al dumneavoastră. Administraţia Comunei Chinteni este una performantă, iar dumneavoastră nu aveţi dreptul să o judecaţi. Sunt adepta unor discuţii bazate pe lege, fapte concrete, proiecte fezabile. Pentru o corectă informare, fotografiile realizate în comuna Chinteni, redau imaginea DRUMULUI JUDEŢEAN DJ 109S, aflat în administrarea Consiliului Judeţean Cluj. Încerc să înţeleg eroarea în care v-aţi aflat şi cred că aceasta se datorează faptului că, dumneavoastră, de fapt, sunteţi un locuitor al judeţului Bihor şi doar în acte al judeţului Cluj. Ştim că numirea dumneavoastră ca deputat de Cluj, pe listele PDL la alegerile parlamentare din 2016 se datorează domnului Vasile Blaga, un membru marcant al fostului PDL. De altfel, consider că toţi membrii dumneavoastră de partid, adunaţi la un loc, nu au reuşit să implementeze atâtea proiecte, câte s-au implementat în Comuna Chinteni. Enumerarea tutoror acestor proiecte ar fi poate, prea mult pentru dumneavoastră, de aceea nici nu o voi face.
Nu pot să nu vă amintesc că, în urmă cu 8 ani, domnul Tişe promitea aceloraşi cetăţeni, reabilitarea dumului judeţean DJ 109S. Au trecut cei 8 ani….şi situaţia e neschimbată". 

 

Comenteaza