Raluca Turcan: Orice implicare a lui Liviu Dragnea în procesul de guvernare este toxică

Raluca Turcan: Orice implicare a lui Liviu Dragnea în procesul de guvernare este toxică
Mai mulţi senatori şi deputaţi PSD au părăsit sala de plen unde se dezbate moţiunea de cenzură împotriva prim-ministrului Sorin Grindeanu în momentul în care deputatul PNL Raluca Turcan a început să vorbească de la tribuna Parlamentului.

- Rar a fost mai clara disponibilitatea omenilor politici de a negocia niste lucruri nenegociabile.

- Nu a cerut poporul demiterea acestui guvern PSD. O cer dl Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu pentru a pune o alta garnitura de lideri obedienti si servili, mai obedienti decat cei pe care ei insisi i-au pus in guvernul Grindeanu.

- Domnilor Dragnea si Tariceanu, spuneti in motiunea voastra de cenzura ca acest guvern este incompetent. Nu sunt ministrii pusi de dvs? Dl Grindeanu nu este totusi premierul PSD si ALDE pus de dvs?

- Noi, PNL am mai spus-o. Trebuie sa ne uitam la Teleorman daca vrem sa vedem ce poate da bun Romaniei dl Dragnea. Saracia acestui judet este legata direct de numele dlui Liviu Dragnea.

- Orice implicare a lui Liviu Dragnea in procesul de guvernare este toxica, indiferent de votul la motiunea de astazi.

- Dvs, dle Grindeanu, ati sugerat ca dl Dragnea v-a cerut lucruri incorecte. Faceti un bine si clarificati aceste lucruri de la tribuna Parlamentului. Acesta este momentul sa aratati ca nu ati fost complice la OUG 13, la atacurile sau santajele la adresa institutiilor statului. Mi-e greu sa cred ca veti avea curajul sa spuneti lucrurile acestea aici.

Domnilor Dragnea, Tariceanu, Grindeanu, Ponta, din cauza dvs Romania nu poate capitaliza un context favorabil. Ce a reusit dl Klaus Iohannis distrugeti dvs, piromanii de la PSD.

 

Comenteaza