Raluca Turcan sare și ea la gâtul lui Orban: „A cedat trei ministere importante pentru șefia Camerei Deputaților”

Raluca Turcan sare și ea la gâtul lui Orban: „A cedat trei ministere importante pentru șefia Camerei Deputaților”
| Foto: 7est.ro

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, îl atacă pe liderul PNL, Ludovic Orban, după ce acesta a acuzat-o că l-a părăsit în echipa de negociere pentru alcătuirea coaliţiei desemnată de liberali.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Liderul partidului a spus despre ea că l-a trădat și că, împreună cu Rareș Bogdan și Robert Sighiartău, l-au lăsat singur la negocierile cu USR PLUS și UDMR pentru formarea coaliției și Guvernului.

„Adevărul este cunoscut de tot partidul și trei ministere importante au fost negociate direct de președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, pentru funcția de președinte al Camerei Deputaților. Cred că orice penelist responsabil avea dreptul să fie nemulțumit de această tranzacționare, care pe fond a afectat Partidul Național Liberal”, a spus Turcan, sâmbătă, într-o conferință de presă la Sibiu, la care a participat și Florin Cîțu, potrivit alephnews.ro.

Ea a făcut referire la ministerele Fondurilor Europene, Transporturilor şi Dezvoltării Regionale. „Prin forța pe care o are în guvern, funcția de prim-ministru revenea de drept Partidului Național Liberal pentru că am obținut cel mai mare rezultat în alegeri, în coaliție, iar celelalte trei ministere au fost cedate pentru funcția de președinte al Camerei Deputaților”, a mai spus Raluca Turcan.

Și prim-vicepreşedintele PNL, Rareș Bogdan, l-a rugat pe Orban să înceteze să ducă o campanie „murdară”.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza