Rămasă fără AUR, senatoarea Șoșoacă își caută partid. Cu cine s-ar putea alia

Rămasă fără AUR, senatoarea Șoșoacă își caută partid. Cu cine s-ar putea alia
| Foto: Facebook

Șoșoacă a făcut unele dezvăluiri despre o posibilă intrare a sa într-un nou partid politic.

În mediul politic s-a vehiculat deja că senatoarea proaspăt exclusă din AUR ar fi în negocieri cu PSD. Aceasta a punctat că, în prezent, nu se poate duce la un partid împotriva căruia a luptat.

”De ce credeți că sunt de stânga? Am spus-o și o repet: respect oamenii de bună credință din toate partidele și le-am mulțumit tuturor celor din toate partidele care m-au ajutat anul trecut și pe mine și pe juriști să recuperăm drepturile și libertățile cetățenești.

Însă nu mă pot duce cu niciun partid, la acest moment, împotriva căruia eu am luptat. Singura modalitate ca aceste partide să ia oameni ca mine care nu pot fi șantajați este să-și facă curat în propria ogradă. Pentru că, vă spun, au foarte mulți specialiști, de foarte bună credință. Eu nu am acuzat decât persoanele care efectiv au încălcat legea și care și-au bătut joc de români și de România.

Atâta timp cât în aceste partide există persoane și interese care încalcă drepturi și libertăți cetățenești și care nu respectă poporul român și România și nu luptă pentru această unitate a românilor nu voi putea intra în aceste partide”, a declarat Diana Șoșoacă.

Dar se pare că nu este chiar așa, afirmă unele surse. Prin intermediul unor actuali și foști membri PSD, apropiați de ai lui Marcel Ciolacu, printre care și Ninel Peia, senatoarea și-ar fi negociat dinainte de excludere poziția în PSD. Ca urmare a acestui lucru, Diana Șoșoacă va păstra poziția de președinte a comisie pe care o deține la acest moment în parlamentul României.

De altfel mai mulți parlamentari AUR s-au plâns că Diana Șoșoacă introducea la grup persoane afiliate PSD și nu respecta disciplina de partid. Vă reamintim că Diana Șoșoacă a fost consiliera lui Adrian Năstase când acesta conducea guvernul României”, transmite impact.ro.

 

 

Etichete
Comenteaza