Rareș Bogdan, acid la adresa lui Ciolacu: "Când îl aud, duc automat mâna la buzunar să văd dacă nu mi-a dispărut portofelul"

Rareș Bogdan, acid la adresa lui Ciolacu: "Când îl aud, duc automat mâna la buzunar să văd dacă nu mi-a dispărut portofelul"

Europarlamentarul Rareș Bogdan a reacționat dur după ce președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a catalogat drept „mascaradă” decizia președintelui Klaus Iohannis de a-l desemna premier tot pe Ludovic Orban.

„Cand il aud pe Ciolacu pronuntand cuvantul ‘mascarada’ si clipeste des, convins ca blana de oaie ii acopera fulgii de pui de la gura, duc automat mana la buzunar, sa vad daca nu mi-a disparut portofelul. Va rog frumos, ajutati-ma sa pricep de ce continua pesedistii exact pe aceeasi linie, daca ea s-a dovedit a fi falimentara? De ce nu mizeaza pe cartea trezirii in ceasul al 12-lea, daca totul la ei e un joc de perdele de fum?

Cand vor realiza ca au pierdut si bruma de primarii pe care le mai au isi vor numara procentele pe degetele de la maini, caci exact asta risca. Stiu ca in manualul de strategie politica scrie ca esti dator sa incerci sa atragi voturi, dar numai daca nu le pierzi pe ale tale. Oare cine-i invata asa de prost?”, a scris Rares Bogdan pe Facebook.

După ce duminică a catalogat propunerea șefului statului de a-l desemna din nou premier pe Ludovic Orban, drept o "mascaradă", Marcel Ciolacu a depus, luni, la Curtea Constituţională o sesizare în acest sens.

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK

loading...
Loading...
Comenteaza