Rareș Bogdan, anunț de ultimă oră: „Am reușit! Cel mai important eveniment politic din Uniunea Europeană va avea loc în România”

Rareș Bogdan, anunț de ultimă oră: „Am reușit! Cel mai important eveniment politic din Uniunea Europeană va avea loc în România”

Congresul din anul 2024 al Partidului Popular European se va desfășura la București, iar organizarea în România a acestui eveniment va fi realizată de către PNL.

Potrivit europarlamentarului Rareș Bogdan, este vorba de cel mai important eveniment politic din Uniunea Europeană și cel mai așteptat datorită impactului asupra direcțiilor geostrategice,

La marele eveniment vor participa peste 2.000 de delegaţi din peste 40 de ţări, printre care vor fi toţi şefii de state şi de guverne şi preşedinţii de partide din partea PPE, alături de preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, preşedinta Parlamentului European, Roberta Metsola, precum şi comisarii europeni care fac parte din familia politică a popularilor europeni.

Am reușit! Decizii cruciale luate în România! Cel mai important eveniment politic din Uniunea Europeană, cel mai așteptat datorită impactului asupra direcțiilor geostrategice, va avea loc la București! Echipa EPP România - președintele României, Klaus Ionahhnis, președintele PNL, Nicolae Ciucă, și Delegația EPP România din Parlamentul European (PNL 10 deputati, PMP 2 deputati, UDMR 2 deputati) au reușit sa aducă în România Congresul din 2024 al Partidului Popular European.

Cel mai important eveniment pentru cel mai mare partid european, peste 40 de milioane de votanți si 187 de deputați europeni din 705. La București vor veni, înaintea europarlamentarelor, peste 2.000 de delegați din peste 40 de țări, printre care toți șefii de state și de guverne și președinții de partide EPP, dar și președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, președinta Parlamentului European, Roberta Metsola, și toți comisarii populari.

Alegerea Bucureștiului este o dovadă a importantei României pentru eurosistem și a seriozității de care a dat dovadă după invadarea Ucrainei de către Rusia. Fără implicarea totală a României, lucrurile ar fi stat mult mai rău. Dumnezeu să ne ajute în continuare!”, a transmis europarlamentarul liberal.

Grupul PPE din Parlamentul European rămâne în centrul vieții agricultorilor din România și nu numai!

Comenteaza