News alert Rareş Bogdan anunţă o împăcare ciudată în PSD: "Azi se scuipă, mâine dănţuiesc împreună"

Rareş Bogdan anunţă o împăcare ciudată în PSD: "Azi se scuipă, mâine dănţuiesc împreună"
Liviu Dragnea | Foto: realitatea.net

Jurnalistul susţine că Liviu Dragnea a reuşit să îl pună cu botul pe labe pe unul dintre adversarii săi din partid. "Că așa e la Brăila în port".

"Cel mai inalt pesedist, ala de e inalt ca parul, ...(continuarea cred ca o stiti), a facut pace cu seful staborului si a decis ca dupa model Grindeanu, sa uite umilintele si jignirile. Oameni fini, de onoare, azi se scuipa, maine dantuiesc impreuna.... ca asa e la Braila in port", a afirmat jurnalistul.

Este vorba de Mihai Tudose, care a fost îndepărtat din funcţia de premier tocmai de Liviu Dragnea.

Rareș Bogdan a comentat și faptul că, după blocajul care a afectat mai bine de o lună funcționarea Completurilor de 5 judecători de la Curtea Supremă, cele care judecă în ultimă instanță marile dosare de corupție, am putea asista la o repetare a poveștii, dar la nivelul Secției Penale de la ICCJ.

Unul dintre inculpații din dosarul Mazăre, judecat de un complet de 3, contestă funcționarea acestor instanțe, pe motiv că ele nu sunt formate aleatoriu, ci prin decizii ale șefului secției, aprobate de Colegiul de Conducere al ICCJ. Adică așa cum prevede legea organizării judiciare. Principalul argument este că această prevedere nu asigură un complet imparțial. În cazul în care solicitarea se admite, decizia va fi una executorie.

"Daca au vazut ca poate Dragnea la completurile de 5, acum vor sa pulverizeze si completurile de 3, aici cu dedicatie pentru Valcov-tablou. Nu inteleg de ce se mai chinuie si nu inlocuiesc toate completurile de judecata cu o analiza profunda a Cex, dupa modelul Staborurilor tiganesti. Eu zic ca e o idee, hai baieti, la treaba... Ma tot intreb daca mai e unul sanatos la cap in Cex-urile si Consiliile astea “populist-nationaliste” ale lor... Gandesc, deci nu pot intra in Cex", a scris Rareş Bogdan pe pagina sa de Facebook.

Comenteaza