Rareș Bogdan, apel ferm către politicieni: Asta ne obligă! Fără proști sau hoți în poziții de management

Rareș Bogdan, apel ferm către politicieni: Asta ne obligă! Fără proști sau hoți în poziții de management

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan face referire la mesajul inscripționat pe o pancartă purtată de un copil în timpul protestelor minerilor din Valea Jiului, apărut într-o imagine pe care liberalul a postat-o pe pagina sa de Facebook.

Europarlamentarul și prim-vicepreședintele PNL spune că mesajul transmis de copilul care ține o pancartă deasupra capului în timp ce stă pe umerii tatălui său ieșit să protesteze pentru că nu i-a fost plătit salariul, îi obligă pe oamenii politici ai vremii să ia măsuri, iar "toți cei conectați la rețelele de interese din jurul marilor companii din minerit trebuie îndepărtați și trași la răspundere".

Politicianul cere să nu mai existe "clientelism politic sau management clientelar" în companiile statului român. "Fără proşti sau hoți in poziții de management", este mesajul dur postat de liderul liberal.

"Semnal de alarma. Pancarta care ne obliga!
Toți cei conectați la rețelele de interese din jurul marilor companii din minerit trebuie îndepărtați și trași la răspundere. Fără clientelism politic și fără management clientelar în CNLO, CNH și celelalte Companii ale statului român. Performanța și Profesionalism. Fără proști sau hoți în poziții de management", a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

Minerii din Valea Jiului protestează de câteva zile pentru că nu și-au primit salariile. Banii ar fi trebuit să ajungă la oameni în 15 a lunii, însă conducerea Complexului Energetic Hunedoara a anunţat că salariile vor fi plătite până în data de 26 februarie. Minerii nu au fost de acord cu întârzierea şi au declanşat o serie de proteste. 

Poza noua 07.08.2018

Comenteaza