Rareş Bogdan, atac dur asupra judecătorilor CCR: Politrucii, şpăgarii şi pupincuriştii să nu mai aibă ce să caute în acest for

Rareş Bogdan, atac dur asupra judecătorilor CCR: Politrucii, şpăgarii şi pupincuriştii să nu mai aibă ce să caute în acest for

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan i-a atacat dur miercuri pe judecătorii CCR după ce aceştia au declarat neconstituţionale amenzile date în perioada stării de urgenţă precum şi tăierea pensiilor speciale. Acesta îi acuză pe judecători că nesocotesc „98% din populaţia României” care a respectat restricţiile autorităţilor şi propune schimbarea legii de alegere a judecătorilor astfel încât să nu mai ajungă în funcţie „şpăgari şi pupincurişti.

„Este o ruşine totală pentru absolut orice sistem constituţional din lume. În realitate, după ce şi-au protejat drepturile a 6 din 9 judecători prin declararea ca neconstituţională a legii de tăiere a pensiilor speciale, iniţiată şi votată de PNL în 28 ianuarie, CCR a încercat să-şi acopere acţiunea clară prin care, din nou, a instituit faptul că în România există cetăţeni de rangul 1, adică judecătorii CCR şi cetăţeni de rangul 2, restul românilor. Curtea lui Dorneanu şi compania a acoperit mizeria cu pensiile speciale şi a introdus o altă aberaţie, cu declararea ca neconstituţională a amenzilor date în timpul stării de urgenţă. În realitate CCR, este o apărătoare clară a celor care au săvârşit acte de nelegalitate, prin nerespectarea izolării sau a carantinei, unii dintre ei în mod repetat.  293.000 de cetăţeni n-au respectat condiţiile impuse de starea de ugenţă, dar judecătorii CCR au nesocotit peste 98% din populaţia României, care s-a dovedit de o disciplină absolută şi au respectat întocmai condiţiile impuse de autorităţi.

Poza noua 07.08.2018

Echipa de “șpăgari și pupincuriști” din CCR desenează societate după cum îi place ei

CCR apără infractorii ca în vremea lui Dragnea, spune Rareș Bogdan. Nu trăim într-un stat de drept, trăim într-un stat croit după șabloanele desenate de o Curte formată din “șpăgari și pupincuriști“: "Curtea lui Dorneanu şi compania a acoperit mizeria cu pensiile speciale şi a introdus o altă aberaţie, cu declararea ca neconstituţională a amenzilor date în timpul stării de urgenţă. În realitate CCR, este o apărătoare clară a celor care au săvârşit acte de nelegalitate, prin nerespectarea izolării sau a carantinei, unii dintre ei în mod repetat.  293.000 de cetăţeni n-au respectat condiţiile impuse de starea de ugenţă, dar judecătorii CCR au nesocotit peste 98% din populaţia României, care s-a dovedit de o disciplină absolută şi au respectat întocmai condiţiile impuse de autorităţi"

Membrii unui for-etalon cum e CCR ar trebui să fie aleși pe alte criterii decât “pupincurismul“, spune Rareș Bogdan “Niciodată românii nu le vor spune copiilor că este bine să furi, că este bine să faci rău, că este bine să nu-i respecţi pe cei din jur. Mă bazez pe faptul că aceşti oameni de bună credinţă, care reprezintă marea maj a românilor, adică peste 98% dintre ei vor avea puterea să ne ajute să schimbăm legea de desemnare a judecătorilor CCR, astfel încât politrucii, şpăgarii şi pupincuriştii să nu mai aibă ce să caute în cadrul acestui for care ar trebui să fie un etalon către toate instanţele din România”, a adăugat Rareş Bogdan.

Etichete
Comenteaza