Rareș Bogdan: "BPN va avea loc pentru că a fost convocat statutar". Ludovic Orban spune că nu e aşa

Rareș Bogdan: "BPN va avea loc pentru că a fost convocat statutar". Ludovic Orban spune că nu e aşa
| Foto: G4Media.ro

În interiorul PNL este agitație mare, după negocierile din cadrul coaliției de guvernare. Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, a convocat BNP-ul PNL, dar la câteva ore, liderul PNL, Ludovic Orban, a transmis un mesaj prin care arată că acest BPN nu a fost convocat statutar, iar ședința nu va avea loc.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a declarat, pentru STIRIPESURSE.RO, faptul că acest BPN va avea loc pentru că a fost convocat statutar și se arată surprins de agitația creată, în condițiile în care s-a convocat o ședință doar pentru a discuta despre stadiul negocierilor.

”Da, este o chestiune de normalitate, noi ne dorim ca liderii PNL să fie informați despre stadiul negocierilor. Pur și simplu, noi suntem oameni responsabili și ne bucurăm că discuțiile pe marginea programului de guvernare merg foarte bine, se mișcă foarte rapid, iar acesta este un lucru foarte bun. S-a discutat și partea politică și este important pentru întreg partidul, cu atât mai mult cu cât a ieșit fum alb la negocierile de ieri, să știm exact în ce etapă ne aflăm și ce va urma din acest punt încolo.

Poza noua 07.08.2018Cu respect pentru Ludovic, dar aici este vorba despre o discuție în partid, avem un partid mare, un partid viu, iar liderii PNL doresc să știe ce anume s-a negociat. Domnul Ludovic Orban are dreptul de a convoca BPN-ul, la fel cum acest drept îl are și Robert Sighiartău, secretarul general al PNL, dar și o treime din membrii BPN. Sunt organizații mari din Transilvania, din Sudul țării care doresc să știe ce s-a negociat și cum vom merge mai departe. Nu este nimic războinic, nu înțeleg de ce această agitație, aici este vorba doar despre o discuție în cadrul partidului.”, ne-a precizat Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan a ținut să precizeze că în cazul în care se generează agitație în partid, discuțiile pot avea loc cu altă ocazie.

”Pentru noi este mai importantă țara și o guvernare cât mai reușită, iar dacă pentru asta trebuie să amânăm discuțiile în partid, asta vom face. Amânăm discuțiile pentru o dată ulterioară”, ne-a mai precizat Rareș Bogdan.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza