Advertorial Rareş Bogdan: ˝Clujul se îndreaptă spre Milano, Manchester. Cu totul altceva se întâmplă în alte zone ale României˝

Rareş Bogdan: ˝Clujul se îndreaptă spre Milano, Manchester. Cu totul altceva se întâmplă în alte zone ale României˝

Rareș Bogdan, candidat PNL la alegerile europarlamentare, a afirmat că, în timp ce Clujul lui Emil Boc se îndreaptă spre nivelul de trai al ţărilor occidentale, majoritatea oraşelor din România stagnează, iar decalajele se accentuează. 

Comandat de Partidul Național Liberal, executat de Ziua de Cluj, cod mandatar financiar 41190007.

"Când am fost realizator de emisiuni, nu aş fi crezut că diferenţele pot fi atât de mari. Vă spun că sunteţi nişte fericiţi. Acum, mergând în foarte multe oraşe şi judeţe din România, sunteţi nişte fericiţi, vă îndreptaţi spre un Heidelberg, spre un Urbino, Milano, Manchester, Liverpool şi cu totul altceva se întâmplă în alte zone ale României, din păcate, unde nu există nici TIFF-ul, nici Untold-ul, nici viaţa aceasta extraordinară", le-a spus Rareş Bogdan tinerilor din Cluj, într-o dezbatere care a avut loc marți seara.

"Să ţineţi minte 670 vs 1. 670 de milioane de euro sunt fondurile europene aduse de Cluj, oraş şi judeţ. Un milion de euro este sistemul de semaforizare, adus de Alexandria. Primarul liberal din Balş a adus 18 milioane. La Mihail Kogălniceanu, primăriţa liberală de acolo a adus 12 milioane în timp ce primarul Făgădău, care a fost viceprimarul lui Mazăre, a adus doar 6 milioane în Constanţa, oraş cu potenţial mai mare decât are Clujul, Timişoara sau Braşovul", a explicat candidatul PNL.

Direcţia spre care se îndreaptă România depinde de rezultatul alegerilor din 26 mai, care va determina dacă viitorul României este alături de ţările europene, occidentale sau alături de Rusia, a subliniat preşedintele PNL Cluj, Daniel Buda.

„Acest vot din 26 mai cu siguranţă va da trendul pentru viitoarea guvernare. Cred că toţi ne-am săturat să trăim mai departe în ceea ce înseamnă guvernarea PSD-ALDE, care, din nefericire, vedem că refuză în continuare fondurile europene. Nu discutăm despre un partid, ci despre România, despre direcţia pe care vrem să o ia România. Vrem să mergem mai departe, cu Germania, cu Franţa şi Italia, sau vrem să mergem în Rusia?”, i-a întrebat Daniel Buda pe tinerii prezenți la eveniment.

Rareş Bogdan, candidatul care deschide lista PNL pentru alegerile europarlamentare, a fost prezent marţi seara la o dezbatere cu studenţii din Cluj-Napoca. La eveniment au participat şi primarul Emil Boc, europarlamentarul Daniel Buda, preşedintele PNL Cluj, Mara Mareş, preşedintele Tineretului Naţional-Liberal, şi Dan Vâlceanu, deputat PNL de Gorj. Peste 150 de studenţi au luat parte la dezbatere.

 

Comenteaza