Video Rareş Bogdan: "Cu cât eşti mai prost, mai linguşitor, mai ticălos, mai curvă şi obligatoriu corupt, ai şanse să devii politican de top"

Rareş Bogdan:  "Cu cât eşti mai prost, mai linguşitor, mai ticălos, mai curvă şi obligatoriu corupt, ai şanse să devii politican de top"

Rareş Bogdan, atac devastator la Florin Iordache, pe care l-a catalogat drept "un nesimţit atroce" după gestul obscen făcut de pesedist în plenul Parlamentului. 

Rareş Bogdan a fost, de asemenea, foarte acid cu privire la legea care le permite corupţilor să facă puşcăria de acasă. Realizatorul "Jocuri de putere" a precizat că "ai noştri" merg pe urmele lui Pablo Escobar.

"Individul Iordache, cel cu altă întrebare, cu mizeria de Ordonanţă 13, a zis că trebuie să le arate cum îi respectă el pe români. România a venit cu celebra plăcuţă suedeză pentru Liviu Dragnea şi ai săi. Iordache, monstruos, a făcut un gest mizerabil. Iordache nu ştie ce înseamnă un gest obscen. Este un nesimţit atroce. Eu, dacă îmi fac cruce, Iordache sau soţia lui ar putea să considere că e un gest obscen. Cu cât eşti mai prost, mai imoral, mai linguşitor, mai grobian, mai ticălos, mai curvă şi obligatoriu corupt, ai şanse să devii politican de top", a spus Rareş Bogdan, care i-a comparat pe corupţii din politică cu celebrul Pablo Escobar:

"Politicanul-şef al României este Dragnea. Toţi sunt după chipul şi asemănarea lui. După ce s-a votat legea care îţi permite să faci închisoarea acasă, mi-a venit în minte Pablo Escobar. Sunt 2 variante pentru Dragnea: dacă ia o pedeapsă care nu depăşeşte 5 ani, face închisoarea acasă. Există încă o categorie care poate executa pedeapsa la domiciuliu: cei care mai au de executat încă un an şi jumătate până când pot cere eliberarea condiţionată. ceea ce însemnă după 10 luni de închisoare pe care le poţi petrece prin spitale, pleci acasă. Nu e obligatoriu să porţi brăţară. Mafioţii au reuşit. Pot să-şi facă puşcăria şi în afara ţării.

Pablo Escobar a fost închis într-o puşcărie pe care şi-a construit-o singur, La Catedral. Potrivit înţelegerii cu guvernul columbian, lui Escobar îi era permis să aleagă cine va merge cu el în închisoare. Ai noştri pot să continue, se mai poate".

Comenteaza