Rareș Bogdan, despre cum încearcă Dăncilă să scape de moțiune: "Asta se pedepsește în Codul penal"

Rareș Bogdan, despre cum încearcă Dăncilă să scape de moțiune: "Asta se pedepsește în Codul penal"

Europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan, a vorbit într-o emisiune televizată despre faptul că premierul Viorica Dăncilă se folosește de bugetul public pentru a-i mitui pe parlamentari să nu voteze moțiunea de cenzură.

Rareș Bogdan a spus, marți seara, în direct la B1TV, că încercările premierului Viorica Dăncilă de a se folosi de banii publici pentru a cumpăra voturi anti-moțiune se pedepsește în Codul penal. 

"Fiecare zi cu Viorica Dăncilă este o zi pierdută pentru România și sper ca oamenii să înțeleagă extrem de clar acest lucru. Aici nu este vorba de PNL, PMP, Klaus Iohannis, e vorba de România și de cum poate continua această țară. (...) Dânsa dictează cumpărarea de influență. Asta se pedepsește. Se pedepsește în Codul penal ce face dânsa, ce face domnul Arsene Ciorăpel, ce fac baronii PSD, care în momentul acesta încearcă, cu banii publici, care mai sunt încă disponibili - câți mai sunt în bugetul țării, să oprească normalitatea votului. Inclusiv primari sau deputați, care reprezintă comunități locale, înțeleg că acest guvern este în momentul acesta depășit. Pur și simplu s-a ars, s-a epuizat. Nu mai are ce să ofere românilor”, a declarat Rareș Bogdan, la B1TV.


 
 

 
 

Comenteaza