Rareş Bogdan despre Dragnea: “Tot mai singur, tot mai dictator”. Jurnalistul anunţă schimbări spectaculoase în Guvernul Dăncilă/Dragnea

Jurnalistul Rareş Bogdan  afirmă că în curând alţi trei reprezentanţi de frunte ai PSD urmează să fie îndepărtaţi din Executiv.  

Realizatorul emisiunii “Jocuri de putere” de la Realitatea TV a postat sâmbătă un mesaj pe Facebook în care face o radiografie a situaţiei actuale a PSD-ului controlat de Liviu Dragnea.

“Dupa ce i-a indepartat pe Grindeanu, Tudose, V. Stefan, E.Andronescu, C. Stefanescu, C. Radulescu, F. Stroe, Tutuianu, Banicioiu, Laufer, Badalau a venit se pare si randul altor trei reprezentanti de frunte a PSDragnea sa fie indepartati in curand din Guvernul Dancila/Dragnea.

Zilele ministrului Apararii, a ministrului Fondurilor Europene si a ministrului Finantelor Publice sunt numarate. Fifor, Pumb si Teodorovici vor fi indepartati din Guvern in foarte scurt timp.


Dragnea continua siluirea PSD si acolo tacerea e de aur curat. PSDragnea a ajuns un partid de slugi, lingai si de indivizi terifiati de frica. Incompetentii, sfertodoctii si clica Sudului Rosu impinge partidul lui Iliescu/Nastase/Geoana/Ponta spre prapastie.


P.S. Nu spun ca e rau, din contra, doar observ si eu ca omul....”,

a scris Rareş Bogdan pe pagina sa de pe reţeaua de socializare Facebook.

 

Comenteaza