Rareș Bogdan, despre "epidemia" din PSD: "Nu e doar tentativă de sabotare a alegerilor. Se tem să fie trimiși să-și caute de lucru"

Rareș Bogdan, despre "epidemia" din PSD: "Nu e doar tentativă de sabotare a alegerilor. Se tem să fie trimiși să-și caute de lucru"
| Foto: realitatea.net

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a reacționat la noile cazuri de "îmbolnăviri" din PSD, despre care spune că nu au apărut doar pentru a bloca alegerile prezidenţiale, ci și pentru a nu putea fi demiși din funcții.

Reacția prim-vicepreședintelui PNL, Rareș Bogdan, vine după ce, brusc, mai mulți prefecţi PSD, care au fost numiţi politic au intrat în concediu medical pentru că s-au îmbolnăvit. 

"Câtă nemernicie! Noi 'îmbolnăviri'. Se tem să fie trimiși să-și caute de lucru, nu e doar tentativă de sabotare a alegerilor. În privat e criză mare de forță de muncă, de la sculeri-matrițeri și cusătorese, la operatori de calculator. Să nu mai cerem forță de muncă din Pakistan sau mai știu eu de unde! Avem un batalion de pesediști angajați pe criterii de slugărnicie care au trândâvit în lux consumând resurse care puteau fi direcționate în spitale, de pildă. Să ne înțelegem, bugetarii competenți, harnici, care fac politica cetățeanului, nu a unui grup infracțional organizat, nu au a se teme. Eu vorbesc de piloși, tâmpiți, amante, nepoate, dulcinei. E o resursă mare de personal care taie frunză la câini cu neobrăzare, pe bani publici. Vorba unui personaj: La muncăăă, ortodocșilor!", a scris Rareș Bogdan, pe Facebook.

Potrivit Digi24.ro, liderii PSD ar face presiuni asupra prefecților numiți de Guvernul Dăncilă să intre în concediu medical, atât pentru a boicota alegerile prezidențiale, cât și pentru a nu putea fi demiși din funcții.

Comenteaza