Rareș Bogdan, în tabăra lui Florin Cîţu: „Este un om care nu va concentra puterea într-o singură mână”

Rareș Bogdan, în tabăra lui Florin Cîţu: „Este un om care nu va concentra puterea într-o singură mână”
| Foto: Hepta

Eurodeputatul Rareș Bogdan, prim vicepreședinte al PNL, a explicat la Radio France International (RFI), de ce îl susține pe Florin Cîțu. 

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Rareş Bogdan crede că actualul premier va fi noul președinte PNL şi chiar l-a comparat pe Cîțu cu actualul premier al Italiei, Mario Draghi.

”Este un om care nu va concentra puterea într-o singură mână, nu e un spirit autocratic, nu va încerca să conducă singur tot, va încerca să delege responsabilități și să împartă puterea cu Biroul Permanent al PNL, cu ceilalți lideri importanți din PNL (…). Eu cred că Florin Cîțu pe 25 septembrie seara va fi președintele PNL”, a afirmat Rareș Bogdan.

”Este un om lipsit de formalisme (Florin Cîţu - n.red.), un om care nu are teamă de asumare, o fire empirică, nedogmatică și care înțelege că partidul trebuie modernizat și care are o relație foarte bună atât cu lideri tradiționali, cu lideri din zona clasică a partidului, de tip Emil Boc, Gheorghe Flutur, Mircea Hava, Lungu sau alți lideri importanți ai PNL, dar are o relație foarte bună, reușește să fie un liant și între noua generație, Robert Sighiartău, Rareș Bogdan, Cristian Bușoi sau alți lideri foarte tineri ai PNL.

De asemenea, este un liant între cele două curente importante, cel conservator și cel progresist, din cadrul politicii, la nivel european. Poate fi exact ce este Draghi pentru Italia astăzi, la o altă vârstă, cu o altă forță și cu altă energie. Poate fi ce a fost Aznar la un moment dat pentru Spania”, a spus el, la RFI, citat de gandul.ro

În opinia sa, Florin Cîțu ”este cel mai potrivit să conducă PNL și are nevoie de susținerea partidului tocmai în demersurile pe care trebuie să le facă de reformă, pentru că în următorii trei ani de zile vom vorbi de reformă, de economie, de investiții și cred că are nevoie și de forța pe care i-o dă președinția partidului”.

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza