Rareş Bogdan, despre liste comune cu PSD la alegerile din 2024: „Eu spun extrem de clar: Prin noi înşine”

Rareş Bogdan, despre liste comune cu PSD la alegerile din 2024: „Eu spun extrem de clar: Prin noi înşine”

Europarlamentarul liberal afirmă că nu vrea liste comune cu PSD la alegerile din 2024, precizând că nu crede că listele comune reprezintă o soluţie pentru PNL.

Prim-vicepreședintele liberalilor le transmite colegilor din partid că singura şansă a PNL este să meargă singur şi să conştientizeze forţa pe care o are.

”Susţinerea mea şi a altor colegi este prin noi înşine. Eu când am venit în PNL, partidul era undeva la 18% sau 20% şi am reuşit să duc partidul, eu, împreună cu referendumul preşedintelui, e drept, la 28% la europarlamentare, eu le spun colegilor mei că singura şansă a PNL este să meargă singur şi să conştientizeze forţa pe care o are”, a afirmat Rareş Bogdan, conform news.ro.

Europarlamentarul a precizat că formaţiunea are ”o armată de 240.000 de oameni, membri cotizaţi activi, 1.362 de primari, 17 preşedinţi de regiuni, are 130 de parlamentari şi 10 europarlamentari plus foarte multe lucruri pe care le-a făcut în trei ani şi jumătate de guvernare”.

Întrebat dacă nu vrea liste comune cu PSD, Rareş Bogdan a răspuns: ”Nu. Nu cred că este o soluţie pentru PNL. Eu spun extrem de clar: Prin noi înşine”, ne-a adus forţă în urmă cu 100 de ani şi prin noi înşine ne va aduce la peste 20% la alegerile din 2024”.

Poza noua 07.08.2018

Comenteaza