Rareș Bogdan, despre posibilitatea de a candida la șefia PNL: "Nu exclud, dar în acelaşi timp pot să susţin pe oricine altcineva"

Rareș Bogdan, despre posibilitatea de a candida la șefia PNL: "Nu exclud, dar în acelaşi timp pot să susţin pe oricine altcineva"

Clujeanul Rareș Bogdan a declarat că nu știe dacă va candida la congresul din acest an al PNL, dar nici nu exclude acest lucru.

„Nu ştiu dacă voi candida. Pot să susţin pe cineva, nu neapărat (să candidez - n.r.). Nu exclud, dar în acelaşi timp pot să susţin pe oricine altcineva. Voi face parte dintr-o echipă, dar asta nu înseamnă că trebuie să fiu moţ în fruntea echipei. Pot fi poziţia doi, trei, patru cinci”, a declarat prim-vicepreședintele PNL. 

„E o bătălie pe termen lung. Alegerile nu sunt mâine. Ea o chestiune pe termen lung. (...) Nu regret nimic din ceea ce am spus. Am spus putrul adevăr şi cred că am realizat un prim pas- am reuşit să arăt că există opoziţie în partidul de guvernământ şi am cerut democratizarea deciziilor. (...) Nu dăm înapoi. Pentru moment ce am făcut este suficient”, conchide el.

Rareş Bogdan a declarat că partidul are nevoie de o reformă totală şi că Ludovic Orban a eşuat în calitatea de preşedinte al formaţiunii liberale. 

„I s-a umflat capul. Şi-a închipuit că e câinele, lupul alfa, omul fără de care România nu merge înainte”, a afirmat prim-vicepreședintele PNL.

Grupul PPE din Parlamentul European rămâne în centrul vieții agricultorilor din România și nu numai!

Comenteaza