News alert Rareş Bogdan, dezvăluiri din culisele PSD: Ce vrea Tudorel Toader în schimbul aministiei şi graţierii

Rareş Bogdan, dezvăluiri din culisele PSD: Ce vrea Tudorel Toader în schimbul aministiei şi graţierii

Jurnalistul susţine că Ministrul Justiţiei îi va face pe plac preşedintelui PSD şi va iniţia o ordonanţă pentru amnistie şi graţiere dacă va primi, la rândul său, un loc eligibil pe listele partidului la alegerile europarlamentare.

"Tudorel Toader negociaz[ de zor cu Dragnea ]n aceste zile și ore. Se pare că va accepta să inițieze ordonanță de amnistie și gratiere dupa ce Consiliul Național al PSD va lua o decizie clară şi asumată în acest sens și după ce ... primește garanții că se va situa pe o poziție eligibilă, 1-5, pe lista PSD pentru europarlamentarele din Mai", a dezvăluit Rareş Bogdan.

"Tudorel s-a săturat de România. E oficial: Politicul calcă în picioare Justiţia. Urmăreşte să şi-o subordoneze. Vor reuşi?", s-a întrebat jurnalistul.

Reamintim, liderii PSD s-au reunit, duminică, în şedinţa Consiliului Naţional al partidului, la Palatul Parlamentului, începând cu ora 16:00. Cei 600 de delegați l-au ales pe fostul ministru al Apărării Mihai Fifor în funcția de preşedinte al Consiliului Naţional al PSD, cu unanimitate de voturi.

Comenteaza