Advertorial Rareş Bogdan: "Dragnea e leu în România. Când iese din ţară umblă cu căciula în mână şi cu banii în buzunar, poate îl bagă cineva în seamă"

Rareş Bogdan: "Dragnea e leu în România. Când iese din ţară umblă cu căciula în mână şi cu banii în buzunar, poate îl bagă cineva în seamă"

"Dragnea este slugă în faţa lui Timmermans, îşi pune partidul să-l susţină, iar lui Timmermans îi e ruşine să fie văzut cu Dragnea", susţine Rareş Bogdan, cel care deschide lista candidaturilor PNL la europarlamentare, după ce a participat la summit-ul de la Sibiu.

"Dragnea e leu în România, păzit de jandarmi. Când iese din ţară umblă cu căciula în mână şi cu banii în buzunar, poate-poate îl bagă cineva în seamă. Eu fac parte din familia politică a popularilor europeni, la fel ca doamna Merkel. Între liberalii români şi doamna Merkel există respect reciproc şi există civilizaţie şi bun simţ. Dragnea este slugă în faţa lui Timmermans, îşi pune partidul să-l susţină, iar lui Timmermans îi e ruşine să fie văzut cu Dragnea. Cine arată mai rău? Eu, care sunt respectuos cu doamna Merkel, chiar galant, ca orice român şi european educat, doamna Merkel la rândul domniei sale este respectuoasă cu noi, sau Dragnea, care e umil în faţa lui Timmermans, care îl scuipă în cap şi nu îl invită nici măcar la întâlnirea socialiştilor din ziua Summit-ului de la Sibiu?

Ştiu că îi doare rău că m-am salutat cu cordialitate şi respect cu Doamna de Fier a Europei. Ştiu că îi doare rău că am schimbat câteva cuvinte cu distinsa Doamnă Cancelar a Germaniei. Ştiu că ei nu înţeleg că respectul arătat unei Doamne, în cazul acesta pe nume Angela Merkel, este chiar mai important decât modul de a saluta un prim ministru al unui stat prieten şi aliat. Mai ştiu însă că Dragnea şi ai săi sunt disperaţi şi se tem exact de cei care îi pot bate rău în alegeri. 

PS Am încercat să explic aici pentru oamenii frumoşi, liberi, educaţi, civilizati şi cultivaţi, care vor înţelege exact ceea ce grobienii, aroganţii, impertinenţii şi bădăranii grupaţi în mintea şi în jurul lui Dragnea nu vor înţelege niciodată", a scris Rareş Bogdan, pe Facebook. 

PSD, ignorat de socialiștii europeni

Mai mulți lideri socialiști europeni prezenți la Consiliul European de la Sibiu au avut o întâlnire la care a participat și Frans Timmermans, candidatul socialist pentru șefia Comisiei Europene. Socialiștii europeni au refuzat să îi învite la întâlnire pe Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă, deși întâlnirea a avut loc în România. Nici Iohnnis nu i-a invitat pe Dragnea sau Dăncilă la summit-ul de la Sibiu.

Liviu Dragnea a a numit mitingul ”summit-ul PSD de la Galați”, spunând că summit-ul de la Sibiu nu a folosit la nimic, că banii publici au fost cheltuiți de fapt pentru campania electorală a lui Iohannis, care ”și-a chemat acolo stăpânii”.

Comandat de Partidul Național Liberal, executat de Ziua de Cluj, cod mandatar financiar 41190007.

Comenteaza