Rareș Bogdan, după anunțul CE privind Schengen: „Al treilea mare proiect de țară al României post comuniste este pe cale de a se realiza”

Rareș Bogdan, după anunțul CE privind Schengen: „Al treilea mare proiect de țară al României post comuniste este pe cale de a se realiza”

Comisia Europeană consideră că România, Bulgaria şi Croaţia îndeplinesc condiţiile pentru a intra în spaţiul Schengen, a declarat miercuri comisarul Ylva Johansson, într-o conferinţă de presă.

Europarlamentarul Rareș Bogdan susține că România merită respect și este pregătită pentru a fi parte integrantă a Spațiului Schengen.

Mai aproape de Schengen! Colegiul Comisarilor a decis! Comisarul pentru Afaceri Interne, Ilva Johanson, a făcut anunțul: «România este pregătită pentru accesul în Spațiul Schengen și recomand un vot al țărilor membre pentru accederea României, Bulgariei și Croației în spațiul Schengen». Comisia Europeană: «Este momentul să-i spunem bun venit României în Schengen. Așteptarea a fost prea lungă».

Al treilea mare proiect de țară al României post comuniste, după intrarea în NATO și accederea la Uniunea Europeană, este pe cale de a se realiza. În urma eforturilor diplomatice, astăzi s-a decis că pe 8/9 decembrie va avea loc votul final pentru aderare. România merită respect și este pregătită pentru a fi parte integrantă a Spațiului Schengen”, a transmis eurodeputatul PNL.

Grupul PPE din Parlamentul European rămâne în centrul vieții agricultorilor din România și nu numai!

Comenteaza