Rareș Bogdan, după căderea Guvernului Orban: "Intră în joc Președintele. România NU va încăpea din nou pe mâna infractorilor"

Rareș Bogdan, după căderea Guvernului Orban: "Intră în joc Președintele. România NU va încăpea din nou pe mâna infractorilor"

Rareș Bogdan, mesaj de ultimă oră după căderea Guvernului Orban! „Intră în joc Președintele. Pas cu Pas. Aveți încredere”

„Intra in joc Presedintele. Pas cu Pas. Aveti incredere. Romania NU va incapea din nou pe mana infractorilor, aculturalilor, baronilor, ticalosilor, neocomunistilor si mincinosilor din PSD. PNL este un partid responsabil care nu va abandona tara in mainile celor care au adus-o in situatia de azi. 21 iunie, Ziua “Z”! Incepe dansul....... Pana la Romania NORMALA mai sunt doi pasi mici.... Vor fi facuti si acestia. Nici un om responsabil nu are ce sa reproseze PNL si Guvernului sau, Guvernul Orban 1, au facut maximum de lucruri cu o majoritate formata din 8 forte politice diferite. Si vor continua sa faca...... Sfarsitul nu e aici..... Pas cu Pas spre Romania NORMALA”, a scris liderul PNL pe Facebook. 

Parlamentul a adoptat moțiunea de cenzură inițiată de PSD și UDMR împotriva Guvernului Orban, cu 261 voturi „pentru”.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK

loading...
Loading...
Comenteaza