Rareș Bogdan, după negocierile de la Buxelles: ''Victorie uriașă marca Klaus Iohannis! Acum la treabă!''

Rareș Bogdan, după negocierile de la Buxelles: ''Victorie uriașă marca Klaus Iohannis! Acum la treabă!''

Europarlamentarul Rareș Bogdan consideră că președintele Klaus Iohannis a obținut o "victorie uriașă" la Bruxelles, apreciind pachetul de redresare economică negociat de președinte drept "un adevărat plan MARSHAL pentru Romania". 

"Victorie uriașă marca Klaus Iohannis după 4 zile și 4 nopți de negocieri fără precedent. De acum doar să înțelegem ce e cu acești bani și mai ales ce trebuie sa facem cu ei. Președintele i-a obținut pentru modernizarea și reclădirea marilor sisteme publice ale țării, de acum trebuie realizate și implementate proiectele, pornită execuția și finalizate. Adică mai pe românește, trebuie aduși acești bani spre noi.

Grupul PPE din Parlamentul European rămâne în centrul vieții agricultorilor din România și nu numai!UE îți dă, nu îți bagă însă și în traistă. Președintele României s-a luptat pentru ca Romania să beneficieze de o sumă absolut fantastică, impresionantă de-a dreptul. Acum la TREABĂ! Sunt convins că și acest lucru se va întâmpla sub atenta sa supraveghere. Un adevărat plan MARSHAL pentru România", a scris Rareș Bogdan, pe Facebook.

Președintele Klaus Iohannis a declarat, marți dimineață, la finalul summitului UE de la Bruxelles, după ce liderii UE au ajuns la un acord pe tema pachetului de relansare economică post-pandemie, că România a obținut fonduri de 79,9 miliarde de euro, bani care vor fi folosiți pentru a reface infrastructura din țară.

"Au fost negocieri care ne permit acum să trecem la etapa următoare. Vom folosi această sumă de 80 miliarde de euro pentru a reface infrastructura în România, pentru a construi spitale, școli, pentru a moderniza marile sisteme publice. O parte semnificativă din acești bani va fi folosită pentru revigorare și relansare economică", a declarat președintele Klaus Iohannis.

 

Comenteaza