Rareș Bogdan, după ședința Biroului Politic: 70% din conducerea PNL îl susține pe Florin Cîțu. România nu-și permite instabilitate!

Rareș Bogdan, după ședința Biroului Politic: 70% din conducerea PNL îl susține pe Florin Cîțu. România nu-și permite instabilitate!
| Foto: realitatea.net

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a declarat, joi, că Biroul Permanent Naţional al PNL, la care au participat 70% dintre membri, a adoptat, în unanimitate, o rezoluţie în care PNL îşi reafirmă sprijinul pentru premierul Florin Cîţu. 

Rareș Bogdan a dat citire textului rezoluției votate în unanimitate de BPN. Prim-vicepreședintele PNL a subliniat că programul de investiții Anghel Saligny joacă un rol major pentru dezvoltarea României, asta deoarece "România nu înseamnă doar marile orașe" și a reiterat dorința PNL ca această coaliție de guvernare să-și ducă mai departe programul asumat până în 2024 sau chiar 2028 și a afirmat că "adversarii politici nu sunt în coaliție, ci în afara ei".

"Astăzi a fost convocat un BPN, absolut statutar, şi a fost dat un vot de susţinere a premierului Florin Cîţu. Au participat peste 70% din membrii BPN şi s-a votat în unanimitate susţinerea lui Florin Cîţu ca premier şi în toate demersurile domniei sale.

Am dat un vot de susținere pentru Cîțu. A fost un vot în unanimitate de sprijin. Biroul își reafimă sprijinul pentru funcția de premier pentru Florin Cîțu. Mandatul încredințat a fost unul pentru modernizarea României. Evoluțiile au confirmat acest lucru. România nu înseamnă doar marile orașe. Obiectivul nostru e să ridicăm întreaga Românie. Adversarii politici nu sunt în coaliție, ci în afara ei.

Programul Anghel Saligny e complementar PNRR. România nu-și permite instabilitate. Pentru ca toate obiectivele să fie atinse e obligatoriu ca actuala coaliție să funcționeze până în 2024 sau chiar 2028", a declarat Rareș Bogdan, după ședința Biroului Permanent Național al PNL.

Comenteaza