Rareș Bogdan: „Dușmanul nostru rămâne PSD”

Rareș Bogdan: „Dușmanul nostru rămâne PSD”

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, îi vede în continuare pe social-democrați principalii adversari ai liberalilor la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Liderul liberalilor consideră că la alegerile programate la începutul lunii decembrie PNL va obţine un scor mai mare decât cel înregistrat la locale, de 34%.

Europarlamentarul PNL a declarat la emisiunea LA FIX că PSD rămâne principalul competitor al liberalilor pentru alegerile parlamentare. Scorul de la locale ne îndeamnă să-i urmărim şi să-i contracarăm. Ciolacu continuă aceleaşi politici ca cele ale lui Dragnea, Codrin Ştefănescu, Nicolicea, însă puţin mai „coafate”, potrivit comisarul.ro.

Poza noua 07.08.2018„Nu sunt îngrijorat de amânarea alegerilor parlamentare. Mă îngrijorează situaţia medicală. Aş vrea să nu vorbim de alegeri şi să ne preocupe ce facem dacă ajungem la 3.000-3.500 de noi îmbolnăviri pe zi.

Vreau să-i rog pe cei din diaspora să se înscrie la votul prin corespondenţă. Sunt ţări care deja au impus mai multe resctricţii. La prezidenţiale au votat aproape un milion de români, însă de data asta numărul cred că va fi de sub 500.000 de votanţi în diaspora”, a afirmat Rareș Bogdan.

loading...
Comenteaza