Advertorial Rareş Bogdan: Fac apel la judecătorii CCR să dea dovadă de patriotism! Treziți-vă, că am dormit destul!

Rareş Bogdan: Fac apel la judecătorii CCR să dea dovadă de patriotism! Treziți-vă, că am dormit destul!

Rareş Bogdan face un apel către judecătorii Curţii Constituționale a României "să dea dovadă de patriotism" în ceea ce priveşte pronunţarea în cazul contestației formulate de Florin Iordache pe tema completurilor de trei judecători. 

Curtea Constituţională a amânat, din nou, joi, pronunţarea în cazul sesizării lui Florin Iordache. Sesizarea privind un posibil conflict juridic între Parlament şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pe tema completurilor specializate în corupţie ar urma să se rediscute pe 19 aprilie. Dacă va fi acceptată, toate sentinţele în prima instanţă vor putea fi contestate, iar procesele ar putea fi reluate.

"Fac apel la judecătorii CCR să dea dovadă de patriotism! Construim România pentru copiii noștri! Avem două testamente sfinte, de la domnitorii noștri. Primul este al lui Ștefan, zămislit în penița lui Delavrancea: Ţineţi minte cuvintele lui Ştefan, care v-a fost baci până la adânci bătrâneţe... că Moldova n-a fost a strămoşilor mei, n-a fost a mea şi nu e a voastră, ci a urmaşilor voştri, şi a urmaşilor urmaşilor voştri, în veacul vecilor. Al doilea este al întâiului unificator, Mihai Viteazul: O viață avem, români, și-o cinste. Treziți-vă, că am dormit destul!", a scris Rareş Bogdan, pe pagina sa de Facebook.

Decizia judecătorilor CCR era așteaptă de liderul PSD, Liviu Dragnea, înainte de ultimul termen în procesul angajărilor fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman, programat pentru luni, 15 aprilie.

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Florin Iordache anunţa, pe 25 martie, că a sesizat CCR privind un conflict juridic de natură constituţională între Parlament şi Instanţa supremă. Sesizarea a fost făcută în perioada în care preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, şi-a delegat atribuţiile lui Florin Iordache, potrivit Agerpres.

 

Comenteaza