Rareş Bogdan: "Haideți la Cluj! Este naveta spațială a orașelor țării, iar Emil Boc este Jean-Luc Picard!

Rareş Bogdan: "Haideți la Cluj! Este naveta spațială a orașelor țării, iar Emil Boc este Jean-Luc Picard!
| Foto: Arhiva

Rares Bogdan îi invită pe români la Cluj-Napoca, să vadă ce a reuşit să facă primarul Emil Boc, pe bani europeni, dintr-un oraş abandonat de investitori. 

"Haideți la Cluj! Veți vedea cu ochii voștri ce a reușit să facă un om cu inimă mare dintr-un oraș abandonat de investitori, cu bani europeni și dorința de a reda România cetățenilor ei! Clujul este naveta spațială a orașelor țării, iar Emil Boc este Jean-Luc Picard! Engage, România!", a scris Rareş Bogdan, pe Facebook. 

Boc: "Mergeţi la vot. Nu lăsaţi populiştii, extremişti să ne fure viitorul european"

Primarul Emil Boc îi încurajează pe clujeni să voteze la alegerile europarlamentare, indiferent de opţiunea politică. "Nu suntem în campanie electorală, dar pot să spun un singur lucru: dragi clujeni, vă invit să mergeţi la vot, indiferent ce opţiune politică aveţi. Iar acolo să vă orientaţi să nu lăsaţi populiştii, extremişti să ne fure viitorul european. Proiectul populiştilor şi a extremiştilor din Europa nu este altul decât de a distruge Uniunea Europeană. Nu au alt proiect. Altă soluţie mai bună în Europa nu există decât Uniunea Europeană. Am avut în secolul XX o jumătat de secol fără UE şi am avut două războaie mondiale. Avem 26 de ani de pace cu Uniunea Europeană şi cu acces la democraţie, la libertate, la exprimarea drepturilor, chiar dacă probleme sunt, dar care cu calm şi cu echilibru, cu negociere şi cu aplicarea normelor în vigoare se pot rezolva. Sper ca guvernanţii noştri să fie mult mai implicaţi pentru apărarea drepturilor românilor, în conformitate cu legislaţia europeană", a declarat Emil Boc, la ZIUA LIVE. 

Rareş Bogdan se întoarce la Cluj din postura de candidat PNL. Aduce tot leadership-ul partidului

Reprezentanții organizațiilor PNL din regiunea de Nord-Vest se întâlnesc, duminică, la Cluj-Napoca. La evenimentul de la BT Arena de duminică, 31 martie 2109, vor participa președintele PNL, Ludovic Orban, membrii Biroului Executiv Național al PNL, lideri locali și județeni precum și candidații PNL la alegerile europarlamentare. La manifestare sunt așteptați să participe câteva mii de membri și simpatizanți ai PNL din județele din Regiunea de Nord-Vest: Cluj, Bihor, Bistrița Năsăud, Satu Mare, Sălaj și Maramureș.  Mai multe detalii AICI!

Comenteaza