Rareș Bogdan: "Şi-au bătut joc de noi 28 de ani şi acum ne trezim că avem secrete de stat!"

Rareș Bogdan: "Şi-au bătut joc de noi 28 de ani şi acum ne trezim că avem secrete de stat!"

"Cei din instituţiile statului stau ascunşi după informaţii clasificate, refuzând să dea opiniei publice răspunsurile aşteptate", a afirmat Rareş Bogdan, într-o intervenţie telefonică la Realitatea TV, comentând bâlbâielile autorităţilor după protestul din 10 august.

"În ţara aceasta, în 28 de ani, au fost distruse fabrici, s-a distrus economia, a fost hăcuită România, pur şi simplu, de cine a vrut şi cine nu a vrut. Numai cine nu a vrut nu a rupt o bucăţică din România. Mi-aş dori enorm să înceteze mizeria asta ordinară cu informaţiile clasificate. Toţi cei din instituţiile statului, din instituţii militarizate, stau ascunşi după informaţii clasificate şi certificate ORNISS, refuzând să dea opiniei publice răspunsurile aşteptate de ani şi ani de zile. Şi-au bătut joc de noi 28 de ani şi acum ne trezim că avem secrete de stat şi avem informaţii despre planuri de luptă care sunt clasificate. Despre ce planuri de luptă? Despre planuri de luptă cu propria ticăloşie? Despre ce? Eu mă întreb foarte serios dacă mizeria, prostia, ticăloşia în PSD sunt clasificate sau sunt în fiecare zi? Adică este o caracteristică a tuturor membrilor sau este o caracteristică doar a membrilor de la vârf?", a spus Rareş Bogdan.

"Planul de gazare şi de bastoane în cap a zeci de mii de români este clasificat. Noi nu avem dreptul să aflăm. Am observat o evoluţie. De la 5 cazuri în care erau vinovaţi jandarmii, doamna Carmen Dan astăzi tocmai ne-a explicat că sunt 10. În ritmul acesta, cred ca în 15 ani reuşim să aflăm că, în realitate, au fost toţi cei 1200 de jandarmi vinovaţi. Dar ne trebuie cam 25 de ani", a mai spus jurnalistul. 

Comenteaza