Rareș Bogdan: "Înghițiți asta, pesediștilor, că e opera voastră! În România mori cu zile dacă n-ai pile, n-ai bani"

Rareș Bogdan: "Înghițiți asta, pesediștilor, că e opera voastră! În România mori cu zile dacă n-ai pile, n-ai bani"

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan spune că problema din Sănătate nu este salarizarea, ci "sistemul mizerabil" subfinanțat, deoarece banii au fost dirijați către grupuri de interese.

Rareș Bogdan a reacționat, pe Facebook, la statistica publicată de Federația Națională a Patronatelor Medicilor de Familie, potrivit căreia în 328 de localități (comune) nu există nici un medic de familie, iar 559.611 de locuitori, adică 2,52% din populația României, nu au nici un medic de familie în comuna în care locuiesc.

"Aha, deci n-au rupt ușile să vină după ce au încercat bolșevicii să-i cumpere cu salarii mai mari? Înghițiți asta, pesediștulor, că e opera voastră! Problema nu era salarizarea, ci sistemul mizerabil, subfinanțat", a scris Rareș Bogdan, pe Facebook.

Europarlamentarul acuză PSD că a direcționat banii din sistemul de sănătate către grupurile sale de interese, lăsând un sistem subfinanțat, cu spitale în care pacienții mor cu zile.

"Subfinanțat și deoarece banii au fost dirijați către grupuri fiduciare de interese. În România mori cu zile dacă n-ai pile, n-ai bani și curajul să te lupți cu Inerția. Descoperi (întâmplător) o boală care se poate trata, însă din cauza sistemului mai capeți câteva", a mai adăugat europarlamentarul, pe Facebook.

 

Comenteaza