Breaking news Update Video Rareș Bogdan intră în politică să "răpună" PSD. "Pericolul pentru România este mult prea mare. Intru în PNL, candidez cap de listă!"

Rareș Bogdan intră în politică să "răpună" PSD. "Pericolul pentru România este mult prea mare. Intru în PNL, candidez cap de listă!"

Jurnalistul Rareş Bogdan va deschide lista PNL la alegerile europarlamentare din luna mai.

”Am decis să intru în arenenă. Pericolul pentru România este mult prea mare. Intru în PNL, candidez la europarlamentare cap de listă! Vreau să-i conving pe toți liberalii din țară și din diasporă, pe toți cei care cred în dreapta unită, pe toți cei care cred în președintele Iohannis că Partidul Național Liberal se va bate pentru prima dată în istoria sa post decembristă pentru a fi numărul 1 în seara zilei de 26 mai”, a declarat Rareş Bogdan pentru G4Media.

 

"Nu voi amesteca însă politica cu presa. Am făcut tot ce mi-a stat în putință din societatea civilă și din presă pentru a bloca acapararea României de către PSD și ALDE. Voi face acum tot ce-mi stă în putință pentru a-i reprezenta cu cinste pe români și pentru a crea un front comun și total anti-PSD. Cred într-o unitate a opoziției imediat după europarlamentare”, a precizat Rareș Bogdan.

"Am luat decizia acum o oră. Am stat de vorbă cu familia. Am reușit în presă tot, Dumnezeu mi-a dat tot în presă, sper să-mi dea și-n politică. S-a închiat o etapă din viața mea, începe alta", a spus Rareș Bogdan, citat de Hotnews.

"Mă voi lupta pentru ca România să nu fie acaparată complet de tentaculele PSD - ALDE - UDMR. Voi ajunge în fiecare oraș din România în următoarele 10 săptămâni. Voi explica fiecărui membru, fiecărui militant, activist, simpatizant PNL că, pentru prima dată în istoria postdecembristă, PNL poate fi primul partid din România în seara zilei de 26 mai", a afirmat Rareș Bogdan pentru realitatea.net.

El a explicat ce se întâmplă cu emisiunea sa de la Realitatea TV: "Duminică voi face emisiune, după aceea nu știu, voi vorbi cu Cozmin Gușă".

„M-am hotărât să candidez cap de listă pentru PNL. Candidez ca PNL să devină pentru prima dată în istoria post-decembristă primul partid din România. Pe 26 mai, PNL are şansa istorică să fie primul partid al României. Nu vreau nicio funcţie în partid, rămân simplu membru de partid la Sectorul 1 Bucureşti. Funcţiile în partid se câştigă. Dacă cei din partid vor considera că le aduc un plus, ei vor hotărî. Eu deocamdată nu doresc o funcţie în partid”, a mai afirmat Rareş Bogdan, pentru Mediafax.

Comenteaza