Rareș Bogdan, ironic după atacul Vioricăi Dăncilă: „Auuuu, ce îi doare!!!!!!!!! Voi continua"

Rareș Bogdan, ironic după atacul Vioricăi Dăncilă: „Auuuu, ce îi doare!!!!!!!!! Voi continua"

Eurodeputatul PNL, Rares Bogdan, a reacționat cu ironie după ce președintele PSD Viorică Dăncilă a afirmat că ar fi amenințat-o cu procurorii DNA.

„Auuuu, ce ii doare!!!!!!!!! Voi continua. Inseamna ca fac bine ce fac. #farapenali #faraprosti #fararepetenti #farainculti”, a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

Reacția europarlamentarului vine după ce Viorica Dăncilă a susținut joi, într-o conferință de presă, că a fost „amenințată cu procurorii” de către Rareș Bogdan și i-a cerut lui Klaus Iohannis să prezinte public explicații.

„L-am văzut cu toţii pe Rareş Bogdan, portavocea preşedintelui Klaus Iohannis ameninţându-mă cu procurorii. Citez: «Dăncilă să se pregătească de o dezbatere cu procurorii». Ce să înţeleg? Pentru că am îndrăznit să îl chem pe preşedintele Iohannis la o dezbatere în faţa românilor, sunt ameninţată cu procurorii şi cu dosare?”, a reacționat liderul PSD, joi.

Viorica Dăncilă face referire la postarea eurodeputatului PNL Rareş Bogdan, care a scris joi pe Facebook că ceea ce a dezvăluit ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, despre cifrele legate de buget ar trebui anchetat de DNA.

„Alo, DNA? Guvernele PSD au pus pistolul la tâmpla României şi au tras cu sete. Asta e, pe scurt, ce a găsit Florin Cîţu în visterie. Sunt cele mai grave situaţii pe care le-am auzit în ultimii ani. România trăieşte printr-o minune, iar medicul a fost votul de la europarlamentare şi faptul că preşedintele Iohannis şi PNL au făcut totul pentru a demola Guvernul Dăncilă. Ce a dezvăluit Florin Cîţu e de cătuşe. DNA să vină să ia pe sus dubleta Dăncilă-Teodorovici! Monstruozitatea lor este incredibilă. Greţoasă de-a dreptul! Îl ţineţi minte pe Jabba the Hutt, din Războiul Stelelor? Aşa arăta Guvernul PSD”, a scris, joi, Rareş Bogdan, într-o postare pe pagina de socializare.

Comenteaza