Video Rareş Bogdan, la ieşirea de la urne: "Am votat cu gândul la gazul primit în nas și în ochi pe 10 august"

Rareş Bogdan, la ieşirea de la urne: "Am votat cu gândul la gazul primit în nas și în ochi pe 10 august"

Eurodeputatul Rareș Bogdan a votat la alegerile parlamentare în București, la o secție de vot din Pipera. Acesta a fost însoţit de soţia sa, Florina, şi a aşteptat la rând pentru a intra în cabina de votare şi, la plecare, le-a mulţumit celor din secţie şi le-a urat spor la treabă.

"Am votat cu gândul la o Românie care se reconstruiește, care să fie puternică, respectată, apreciată într-o Europă care-și primește toți cetățenii. Am votat pentru un parteneriat asumat cu președintele României, pentru modernizarea României și pentru continuarea procesului de modernizare și am votat, cu gândul la zilele și serile și nopțile petrecute în stradă în ianuarie 2017 și la gazul primit în nas și în ochi pe 10 august 2018 pentru ca niciodată să nu se mai întâmple așa ceva. 

Grupul PPE din Parlamentul European rămâne în centrul vieții agricultorilor din România și nu numai!Și am votat pentru ca România să aibă șansa uni adevărat plan Marshall la care, din păcate, nu a avut șansa în urmă cu zeci de ani, dar care iată că acum, cu ajutorul banilor europeni, îl poate avea. Am votat pentru o Românie în care cetățenii să se întoarcă acasă și unde să își poată crește copiii, copii care să nu mai plece de aici peste mări și țări. Am votat cu gândul că în această zi sfântă, românii vor avea o renaștere după 30 de ani de chin", a declarat Rareș Bogdan la ieșirea de la urne.

 

Comenteaza