Rareş Bogdan: "Make America Great Again" a ELECTRIZAT America profundă şi a creat VALUL schimbării!

Rareş Bogdan:
Jurnalistul a analizat victoria lui Donald Trump în alegerile pentru Casa Albă.

"Trump: Trebuie să visăm în stil mare!
Trump: Ţara noastra va fi din nou măreaţă!
Trump: Vom reclădi visul american, asta e misiunea.
Trump: 288 de mari electori pana acum, pentru a ajunge preşedinte avea nevoie de 270.

"Veterans for Trump" a fost unul dintre mesajele cheie într-o ţară unde VETERANII, după ce au fost idolatrizaţi, au fost pur şi simplu uitaţi, părăsiţi, abandonaţi...

Tsunami pe burse dupa Noaptea Albă Americană
Thriller Night in SUA
Trump: Este timpul să redevenim o naţiune unită
Trump: Le vom da slujbe milioanelor de americani

ULUITOR! Asta reprezintă cu adevărat FORŢA Americii, care merită iubită şi apreciată: să ai împotriva ta cea mai mare parte a Sistemului, Dinastia Clinton şi chiar Dinastia Bush, care trebuia să te susţină, puternicul CIA, toată cinematografia americană, marii artişti ai Americii, pe Madonna, şi să CÂŞTIGI îţi arată starea de fapt a Americii profunde, care nu mai vrea să fie minţită de politicieni excesiv de "politically correct".

Vot direct de PROTEST împotriva Sistemului

LUMEA se SCHIMBĂ şi cine se minte că se poate ca până acum, cu un limbaj dublu şi exclusiv cu un discurs care să nu deranjeze pe nimeni şi, mai mult, pentru ca alţii să nu fie deranjaţi şi poporul din care faci parte să fie uitat... va fi măturat. Oamenii NU mai vor minciună, vor acţiune şi mai ales vor să viseze că naţiunea lor, oricare ar fi ea... este O NAŢIUNE MARE!

Se schimbă Lumea şi noi privim asta ca pe un spectacol fără să înţelegem că suntem actori la rândul nostru...

P.S. Un român a contribuit decisiv la victoria lui Trump. Practic, românul "Marcel", alias temutul hacker GUCCIFER, a fost cel care a spart contul de email al candidatului democrat Hillary Clinton şi a produs una dintre breşele esenţiale în doborârea "prinţesei Sistemului". Asta ca să nu uităm că suntem şi noi peste tot :)", a scris Rareş Bogdan, pe pagina sa de Facebook.

Comenteaza