Rareș Bogdan, mesaj de Anul Nou: "Am reușit să întoarcem, cu toții, destinul României"

Rareș Bogdan, mesaj de Anul Nou: "Am reușit să întoarcem, cu toții, destinul României"

Europarlamentarul PNL le-a cerut românilor să creadă "în șansa noastră de a face din normalitate pista de lansare a unui destin glorios, așa cum merită românii".

"La mulți ani, dragi români!

Vă doresc din tot sufletul să aveți un an minunat! Să fiți sănătoși, inspirați, să vă păstrați limpezimea și curajul! Să nu vă părăsească încrederea!

Anul care se încheie a fost greu, dar avem cu toții, vorba unui poet, „o oboseală fericită în pași”! Am reușit să întoarcem, cu toții, destinul României, dar fără inimile voastre puternice, minunea nu ar fi fost posibilă! Ne aducem țara în normalitate, pas cu pas, căci merităm un tărâm în care să ne simțim cu toții acasă! Demnitatea, democrația, solidaritatea și libertatea pe care le-am întărit în anul ce se încheie trebuie să ducă la prosperitate pentru toți, nu doar pentru unii! Vă rog să credeți în șansa noastră de a face din normalitate pista de lansare a unui destin glorios, așa cum merită românii! Împreună putem face din România un stat puternic, demn, inflexibil la posibile tentative de a-l vulnerabiliza!

Oameni buni, să vă fie copiii, părinții, bunicii, prietenii fericiți! Să le ferească bunul Dumnezeu inima de tristețe!

Nu uitați să iubiți România și în 2020! Vatra strămoșească este singura noastră ancoră, rădăcinile puternice nu ne vor trăda niciodată!

La mulți ani, dragi români, oriunde v-ați afla! Mă înclin în fața voastră!", a scris Rareș Bogdan pe pagina sa de Facebook.

Etichete
Comenteaza