News alert Rareş Bogdan, mesaj pentru români: Nu vă lăsaţi influenţaţi de propaganda "Coaliţiei Infractorilor din PSD şi ALDE"!

Rareş Bogdan, mesaj pentru români: Nu vă lăsaţi influenţaţi de propaganda "Coaliţiei Infractorilor din PSD şi ALDE"!
| Foto: observator.tv

Jurnalistul le-a transmis românilor să nu cadă în capcana întinsă de PSD şi ALDE, care vor să arate că rezoluţia dură a Parlamentului European ar fi o palmă dată României.

"Ca sa fie CLAR, rezolutia e impotriva Coalitiei Guvernamentale si impotriva Guvernului PSD-ALDE. Nu va lasati influentati de cei ce spun ca Europa are ceva cu Romania, sau ca europenii au ceva cu romanii, este o minciuna scornita de propaganda Coalitiei Infractorilor din PSD si Alde", a scris jurnalistul Rares Bogdan pe pagina sa de Facebook.

"Rezolutia si MCV sunt direct o palma data la nivel european celor aflati la putere in Romania. Ei sunt tinta, pe ei trebuie sa fiti suparati, NU pe Europa si pe tarile europene. Li s-a atras atentia de zeci de ori in ultimii doi ani sa se potoleasca si nu au facut-o, din contra, au continuat actiunile ticaloase. Din nou actiunea grava, represiunea nedreapta, din 10 august impotriva cetatenilor pasnici a fost cap de afis la derapajele semnalate. PSD si Alde ingroapa Romania, NU Europa o ingroapa, ei, infractorii, si slugile lor", a spus Rares Bogdan.

Parlamentul European a adoptat, marţi, proiectul de rezoluţie prin care exprimă preocupare privind modificarea legislaţiei penale şi judiciare în România. Textul rezoluţiei semnalează îngrijorarea Parlamentului European privind modificarea legislaţiei penale şi judiciare, avertizând că există riscul subminării independenţei justiţiei şi a acţiunilor anticorupţie.

Comenteaza